Sat do 150-200 eura

ZeLa

New member
Koji je sat dobar, kvalitetan i lijepog dizajna, a ove cijene? Volio bi kad bi mi neko pomogao oko odabira sata, tj. da mi pokaze par primjera. :)

Predlazem Seiko Monster
SKX779K-145x200.jpg

i Seiko skx 007

SKX007K1-145x200.jpg

Pozdrav i dobro dosao na forum
Pogledaj i neke od seikovih modela
Evo par mojih predloga
sat2.jpg 032d5dd7_brand-new-seiko-5-seiko-military-nylon-snk805k2-watch-f1889.jpeg SNX997K-3.jpg dscf01252srr.jpg snx809k.jpg

Mozes li malo da pojasnis da li ti treba kvarc ili automatik, dolazi li u obzir i online kupovina i jos neke pojedinosti da bi bilo lakse da ti damo savjet, inace predlozi koje su ti dali kolege su sasvim ne mjestu uzmi u obzir te predloge.

Mozda grijesim ali Seiko Monster je kod vas u Srbiji skuplji od 200e, bar sam tako vidio na berzi novih satova na nasem forumu 252e je.

Last edited:
Zapravo nisam se dobor izrazio. Ja sam mladji momak, pa i trazim nesto "explozivnije" ako me razumijete :). Svi ovi satovi su ok, medjutim vise su mi za ozbiljnije i starije ljude. Meni je sasvim svejedno da li je to automatik ili kvarcni ili li samo da je lijep, kvalitetan i dugotrajan ;)

Koji je sat dobar, kvalitetan i lijepog dizajna, a ove cijene? Volio bi kad bi mi neko pomogao oko odabira sata, tj. da mi pokaze par primjera. :)
Da li želiš kvarcni ili mehanički sat ?
Da li bi ga kupovao u Srbiji ili bi ga naručivao?

Last edited:
Nije da imaju manu nego jednostavno Casio nudi dosta za ulozeni novac, odnos cijena-kvalitet je jedan od njaboljh ako ne i najbolji. A i ovaj sto sam ti postavio ispod kosta 180e

Ok Marko moja greska ono su cijene iz Vitanova vjerovatno tamo su malo skuplji

Ako ti se svidja,kupi,neces pogresiti,mi mozemo ovde do sutra da polemisemo i predlazemo,najbitnije je sta se tebi svdja,pozdrav

Ovdje i jesmo da komentarisemo, dajemo svoje misljenje itd itd o satovima :D

Poenta moje poruke nije bila da ti popujem,nego da ti kazem da kupis ono sta ti se svidja,jer neces sigurno skociti sa mosta ako ti to predlozimo,uostalom ovo nije mesto za rasprave,svi smo ti dali odlicne savete i dacemo ti jos hiljadu ako hoces to nije problem,jer lepo si napisao ovde smo da komentarisemo i uporedjujemo misljenja,pozdrav

Back