Sat do 200 evra - POMOC u izboru

vitez koja

New member
Hteo bih da kupim sat do 200 evra, pa me zanima pomoc ljudi koji se iole razumeju u satove jer ja ne znam nista o tome, a ne bih bas ni da bacim 200 evra na neki krs.
Inace svidjaju mi se satovi manjih dimenzija (kuciste) max do 42mm, mora da bude okruglo kuciste, a ne kockasto, narukvica mora da bude ili kozna ili gumena, da sat ne bude digitalni, da pokazuje datum (moze i mesec, dan... ali nije obavezno)

Dajte neki predlog

Recimo, mehanički satovi koji uvek predstavljaju odličan izbor u ovom cenovnom rangu bi bili...

Seiko skx007
seiko-skx007-jubilee.jpg

Seiko skx781 Orange Monster (skx779 Black Monster)
orange-monster-skx781-seikosatovi.jpg

Orient Mako
orient-blue-mako.jpg

Citizen ny0040
citizenny0040.jpg

Citizen ny0054
CitizenNY0054-4E-2.jpg

Vredi spomenuti i Seiko SKZ211 "Atlas", Seiko SNZG15 i Orient Mako XL koji su malo većeg prečnika. Od satova sa kvarcnim mehanizmom nećeš pogrešiti sa Citizen, Seiko, Candino i Casio proizvođačima.

Ako kupujes u Srbiji onda i nemas neki izbor:

Od automatika crno cudoviste na metalnoj narukvici:

black monster - Google Search

Ako hoces kvarcni sat onda citizen bn0000:

bn0000 - Google Search

Citao sam negde da je britansko ministarstvo odbrane odabralo bas ovaj citizen za svoje trupe.

Ako mozes da kupujes sa neta onda imas daleko veci izbor. skx007, citizen bm6400, citizen bl5250 (ako ti treba stoperica) itd.

Da ne otvaram novu temu, znači pitanje je isto, samo je u pitanju preporuka za ženski sat u tom cenovnom rasponu.

Black monster mozes da narucis sa satovi-online, 19.800. Mozes da ga isprobas u vitanovu.

bn0000 sam video u bomaru ali nisam pitao za cenu. Sa jomashop.com moze da se poruci za oko 150 evra (ukljucujuci pdv, porez i dostavu). U bomaru daju trenutno popust na eco-drive satove, ali i sa popustom mislim da je cena iznad 15k.

Danas sam bio do prodavnica u gradu gde prodaju satove i probao Zodiac ZO 2208 i Zodiac ZO 2240 i Sector 240 3251945125 i Sector Mountain Centurion R3271603225
Cene su uglvnom izmedju 16000 i 20000 dinara... Pa bih molio pomoc u izboru....

Mane i Dragon, sve to mozete nastaviti preko pp-a, a ovde se drzite teme i savetujte Koju!
Kojo, moj izbor u ovom slucaju bi bio Zodiak, mislim da je kvalitetniji sat od Sectora, a i dizajn mi je dopadljiviji.

Evo ovako do 200 evra a ako kupujes u Srbiji ja bih izbor sveo na 3 sata, a to su:

Seiko Orange Monster xD

SS narukvica
540623657_fd8a16a44e.jpg

i

Gumena

orangewrist.jpg

i naravno dzej.. ovaj nato !

p733525983-4.jpg

Last edited:
Realno najbolja opcija ti je Seiko. imas sirok diapazon seika...ma da zodiak eventualno eto ako ti se seiko ne svidi..

U njemu je Miyota OS20 - ništa specijalno ali nije ni loše.
Sektor je ok izbor,a ukoliko se nešto desi sa mehanizmom,može se kupiti nov za ~ $30.

Back