Sat Hamilton, JazzMaster Seaview Medium 37mm

Pa mogla bi ti biti prva!!! Ne sjećam se da sam vidio da je neko kupovao preko njih! Izgledaju ozbiljno pa mislim da ne bi trebalo sa njima biti problema! Vidim da je ovaj Hamilton iz ovogodišnje kolekcije.....dobar satić!

Cao, pa sat je vrlo interesantan, mada Jovana uz tebe ipak ide Daytona ;) Dobro sad, moze i Hamilton kao prelazno resenje. Sto se tice sajta, deluju ok, ali nemoj nikada da narucujes sat dok ga ne vidis uzivo(eventualno bar preko video snimka recimo youtube). Zato sto fotografije moze jako da prevari. To je staro pravilo.
I polako, nemoj da zuris ;)

Khmmm... Italijani?? Jedno je kupiti kod njih direktno u radnji ali preko neta iz Italije ne bih apsolutno ništa nikada naručio. Šta mislite što niko ne želi da šalje u Italiju ili što su Italijani ocrnjeni kada je prodaja u pitanju? Poznati su po prevarama a i u samoj pošti paketi znaju često misteriozno da nestanu.
Za sajt sa postavljenog linka ne znam na kakvom je glasu i kakva su iskustva sa njima, ali bih pogledao i na drugim mestima dal ima ovaj model Hamiltona po sličnoj ili možda boljoj ceni.

Pozdrav

Ja sam malo skepit po pitanju online kupovine (sto bi moji drugari rekli, imam srpski sindrom, ne placam dok ne vidim, uglavnom :D )
Uvek pre kupovine preko nekog sajta proverim kako se on kvotira na berzi i koja mu je vrednost, a ovom je vrednost manja za oko 10 puta od nekih nasih aukcijskih sajtova.
evo jedan od sajtova koje ja prvo pogledam pa razmislim o kupovin

http://www.sajtinfo.com/www.bussipreziosi.com

Ako nisam lepo okacio link, izvinite na neznanju.
Inace, jeset istina da tako ne dajem priliku sajtovima u razvoju da napreduju, ali smatram da kod proverenih ljudi imas manje sanse za "nesporazume"

Pozdrav i srecno sa kupovinom

@ Dalibore, jeste sat je iz nove kolekcije Hamilton zenskih satova, Basel world 2010. Za one koje interesuje, evo cijele kolekcije, ima zanimljivih modela.

http://blog.hellorolex.com/2010/05/hamilton-lady-watches-2010-collection.html

@ tolarbo - nemam nista protiv da se "vezujem" za Daytonu ovdje na forumu, ali moram, ipak, reći: teško da ću ja ikada u životu toliki novac izdvojiti za Rolex, obzirom da se sličan kvalitet može dobiti za mnogo manje pare. P. S. Naučila sam i ja ponešto na forumu :lol:

@ dragon - upravo zbog toga sam i bila skepticna, posto je sat na ovom sajtu znacajno jeftiniji nego na ostalim.
Izvinjavam se zbog toga sto sam postavila temu u odjeljak Opsti forum. Vjerovatno sam je tu postavila zbog toga sto je pitanje bilo vezano za sajt. Kao da prvi put nesto pisem na forumu: pocetnicka greska... :embarassed:

@ cvele - hvala puno za info!

Malo sam prokrstario italijanskim forumima i ima zadovoljnih kupaca kada je ovaj sajt u pitanju ali uglavnom je reč o kupcima iz Italije. Vidim da su i na bay-u prisutni sa 100% feedbackom, mada... Italijani su to, ništa im ja ne verujem. :D

Ma, ja sam generalno skeptična što se tiče kupovine preko neta.. :dontknow:

Hvala za nove informacije.

Sada mi pade na pamet: Pa JOvana, ako i ti kupis Hamilton-a, na sledecem okupljanju nece moci ni jedan sat da se vidi osim Hamilton-a. ;)

Jovana - ovaj sat je fenomenalan i kad-tad cu ga kupiti za moju lepsu polovinu. Posebno mi se svidja bela verzija, koja se dobija sa metalnom narukvicom i dva kaisa! Probacu da nadjem jos linkova, ali vecina je nazalost u Italiji, a ne zelim da narucujem odande postom (iz vec znanih razloga).

No - eto razloga vise za neki lepi izlet u narednim godinama ;)

@tolarbo - :D nema tu niceg loseg

@ Tolarbo - ovaj forum je djelimicno kriv sto sam postala fan Hamiltona. Uostalom, Hamilton je zastitni znak foruma :)

@ Vladas - i meni se vise svidja bijela verzija Hamiltona, nego ja nisam uspjela da je nadjem u ponudi na netu.

E, da, imam jos jedan "usputni" satic. Konačno i u mom slučaju je prevagu odnio elegantan sat. :)

I ovaj najnoviji u kolekciji se takođe uklapa tematski u podforum swiss made mid range. I, da, živjeli aerodromski popusti :)

http://www.amazon.com/Tissot-Womens-T02-1-181-81-T-Trend-Six-T/dp/B000HDBBQW

Auuu, svi se, onako, usput, hvale novim satovima - prvo Jole, sad i Jovana! Pa svaka cast i na ovom Tissot-u!:congrats::top:
MOP mu bas lepo stoji.

Ako nadjem Seaview Medium negde, javljam.

Čestitke i od mene! Pravi sat za večernje izlaske!

Hvala :happy: Bilo je i vrijeme da imam i jedan elegantni sat u kolekciji... :laugh:

@ vladas - hvala, a Seaview svakako ostaje prvi na listi "must have". I ja javljam ako negdje "iskopam" super ponudu.

@ tolarbo - ne znam za tebe, ali ja sam odlucila da promijenim dosadasnju praksu: sta god da planiram na kraju uvijek kupim Tissot :lol:

BTW, kad smo kod Tissot-a, ovaj brand je potpisao ugovor u septembru sa NBA zvijezdom Tonijem Parkerom o sponzorstvu.

Drugari! Moram da se pohvalim - upravo ovaj divni sat - Jazzmaster Seaview Ladies sam pre par dana nabavio za svoju lepsu polovinu!

Za sada cu ubaciti par slika sa neta, a uskoro ubacujem licne i par utisaka (bilo bi najbolje da ih napise Mrs. vladas, ako uspem da je nateram :)).
Hamilton Seaview Ladies H37425211-1.JPGHamilton Seaview Ladies H37425211-2.JPGHamilton Seaview Ladies H37425211-4.JPG

Čestitam Mrs. vladas na predivnom satu,vidi se da je Mr. vladas uložio dosta truda,retko lep ženski sat....:congrats:

Čestitam!!!
Tvoj svetli primer će ,za sada,za moju suprugu ostati u tami(prećutaću) :secret:

Back