sin.er New member Jun 18, 2014 #22 moje osobno mišljenje...pilić je sladak doduše. koliko direktni potomak dinosaura to može biti :lol:
M MarkoMighty New member Jun 18, 2014 #24 Hahah, pa **biga ne mozemo svi da nosimo Piguete, Omege i Daytone, nizi standard sin.ak, daj sta das :dance3: Last edited by a moderator: Jun 18, 2014
Hahah, pa **biga ne mozemo svi da nosimo Piguete, Omege i Daytone, nizi standard sin.ak, daj sta das :dance3:
sin.er New member Jun 19, 2014 #25 ma ne ..naprotiv nemam ništa protiv sata, ni protiv cijene (ja upravo nosim sat koji sam kupio za 6 i pol eura u supermarketu..) . samo mi se osobno ne sviđa. prevelik je i nema standardni prihvat za remen.
ma ne ..naprotiv nemam ništa protiv sata, ni protiv cijene (ja upravo nosim sat koji sam kupio za 6 i pol eura u supermarketu..) . samo mi se osobno ne sviđa. prevelik je i nema standardni prihvat za remen.
Shmizla Administrator Staff member Jul 1, 2014 #27 SatFoto - Foto konkurs za mesec jun 2014. godine na temu "Satovi i igra svetlosti" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je sector77. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Družite se i dalje sa nama i učestvujte u novom foto konkursu čija tema glasi: Selfie & satovi. Veliki pozdrav svima!
SatFoto - Foto konkurs za mesec jun 2014. godine na temu "Satovi i igra svetlosti" je završen. Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova: Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je sector77. Čestitamo! Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali! Družite se i dalje sa nama i učestvujte u novom foto konkursu čija tema glasi: Selfie & satovi. Veliki pozdrav svima!
Shmizla Administrator Staff member Jul 2, 2014 #28 Nagrada koja putuje ka članu Sector77 izgleda ovako: