SatFoto - SATOVI & NARUKVICE I KAIŠEVI - Novembar 2014

Status
Not open for further replies.

Shmizla

Administrator
Staff member
- SatFoto -

- Foto konkurs portala Svet Satova -

- SATOVI & NARUKVICE I KAIŠEVI -

- Novembar 2014 -

SatFoto-Svet-Satova-Satovi-Narukvice-Kaisevi.jpg

Tema foto konkursa: Satovi & Narukvice i kaiševi

Period održavanja:
Novembar 2014. godine (od 01.11.2014. - 30.11.2014.).

Nagrade foto konkursa:
- Poster pobedničke fotografije
- Šolja sa slikom pobedničke fotografije

Vaše radove (fotografije) možete slati do kraja novembra meseca 2014. godine kada će biti proglašen pobednik.

Kaiš ili narukvica, šta je po vama bolje ruho za jedan ručni sat? Ukoliko često menjate narukvice ili kaiševe na satu evo prilike za fotografisanje istih. Uslikajte vaš sat sa mnoštvom zamenskih kaiševa i narukvica te nas obradujte novom fotografijom. Učestvujte u novom SatFoto konkursu!

U nastavku teme postavljajte svoje fotografije, a uz njih možete napisati naslov ili kratak opis.

LINK: Pravilnik foto konkursa - SatFoto

Srećno!

bravo sectore77, onaj kais "pjescane" boje je bas za mene, jos da je 22mm.....jedino bi ja stavio onaj no date u prvi plan....sorry morao napisati jer mi je taj sat :adore:

Evo i mog priloga. Nemam hardver, imam ideje, pa evo jedna konceptualna, a druga- nešto što bih i želio imati u nekom formatu :)

PA300806.jpg

Last edited by a moderator:
Ljudi, koliko vi imate zamenskih narukvica i kaiševa! Tek sam sada uvidela koji je to broj komada i kakav izbor! :w00t:

Hajdete momci, i po koje devojke, gde su te NATO zamenske, kožne u ovoj i onoj boji???

Iscekujemo jos fotki!!!

Mi stariji se secamo da su se satovi i kaisevi, narukvice, ovako prodavali......
Pa zato navali narode...ima narukvica od celika, koze, gume, silikona, nato, zulu.....za svakog po nesto!!!!!

20141105_132047.jpg

Vidim da je napeto pa bih odustao od daljnjeg natjecanja , razlog je sto sam vec dobio salicu i poster pa bi htio da ode nekom drugom
. Za sad lajkam Mmario samo ga molim da ništa više ne otkopčava :lol:....

Ma necu kolega.....ne boj se! Tnx za lajk....i podrzavam tvoj izbor i prikljucujem se odluci. Prosli natjecaj sam pobedio, pa da pobedim i ovaj......banovat ce me trajnoooooooo i mene i moje fotke!
Zato se i ja stavljam van konkurencije.

nisam znao da si dobio zadnji put, al drago mi je da jesi .... evo prilike i nekom drugo . Ajmo dečki glasajte da nekog usrećimo malim ali za nas satoljupce velikim poklonom.

Još nekoliko sati traje aktuelni foto konkurs! :)
Pozivamo one koji nisu glasali da iskoriste preostalo vreme i glasaju za fotografiju koja im se dopada.

P.S. Pobednik će se očigledno znati u fotofinišu...

Status
Not open for further replies.
Back