SatFoto - SATOVI U VREME SLAVLJA - Dec 2013 i Jan 2014

Status
Not open for further replies.

Shmizla

Administrator
Staff member
- SatFoto -

- Foto konkurs portala Svet Satova -

- SATOVI U VREME SLAVLJA -

- Decembar 2013 i Januar 2014 -

Satovi-u-vreme-slavlja-post-slika.jpg

Tema foto konkursa:
Satovi u vreme praznika

Period održavanja:

Decembar 2013. – Januar 2014. godine (od 01.12.2013. - 31.01.2014.).

Nagrade foto konkursa:
- Šolja sa slikom pobedničke fotografije

- Podloga za PC miša sa slikom pobedničke fotografije
- Svet Satova majica

Vaše radove (fotografije) možete slati do kraja januara meseca 2014. godine kada će biti proglašen pobednik.

Uslikajte vaše satove u trenucima slavlja i dobrog provoda. Bilo da je reč o nekoj žurci, slavi, proslavi rođendana, dočeku Nove Godine ili pak predstojećem Božiću. Uhvatite delić atmosphere sa slavlja i predstavite nam vašu fotografiju na kojoj je sat u prvom planu.

U nastavku ove teme postavljajte svoje fotografije, uz njih možete napisati njen naslov ili kratak opis.

LINK: Pravilnik foto konkursa - SatFoto

Srećno!

Slike mozete slati do kraja decembra kada ce biti proglašen pobednik. Neki su već počeli da slave :)

Zmaju odlicna je ta Vodka, tek sam sad vidio sliku ne znam kako mi je promakla, jeste da vise volim viski ali moze da prodje samo bez red bull-a. Dobro se zu-zu nije smrznuo u taj led:D

Odlicna ali cena je kao jedan sasvim dobar sat :),doduse dosli drugovi iz inostranstva pa da se pokazu...a jlc i led pa to je Extrime :)

SatFoto - Foto konkurs za mesece decembar 2013 – januar 2014 na temu "Satovi u vreme slavlja" je završen.

Ovako izgleda konačni prikaz LIKE-ova:

Screen Shot - SatFoto - Likeovi - Satovi u vreme slavlja.png

Član čija fotografija ima najveći broj dobijenih LIKE-ova je Skydrummer. Čestitamo!

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali!

Takođe, sve članove pozivamo da učestvuju u novom foto konkursu na temu "Satovi i voda” u toku februara 2014. godine.

Pozdrav svima!

Status
Not open for further replies.
Back