Sector 340

Pozdrav Zokile i dobrodisao. Iako Sector vazi za donekle modnu marku, 340tica mi se svidja jer je dovoljno klasicna a i bila je dugo(doduse chronograph varijanta, ona narandzasta) zastitni znak brenda. Mislim da taj sat sa tom celicnom narukvicom(koja mi se mnogo svidja i vrlo je prepoznatljiva, predpostavljam da je i kvalitet ok), safirnim staklom, kao i sa Rondinim mehanizmom dobra kupovina. Ako si bas zainteresovan za sat, mozes pogledati i oglas na nasem sajtu k.p. prodaje se jedna nova sa hronografom za 200e.

Bezbi,
hvala na dobrodošlici i na brzom odgovoru. Ja sam, inače, već kupio ovaj sat, tako da idem obrnutim redosledom:). Rekli su mi prilikom kupovine da je sat dobar i da je u njemu švajcarski mehanizam, samo nisam znao koji tačno. Sada, kada si mi rekao da je ronda unutra, još sam zadovoljniji svojim izborom. Sat mi se sviđa jer je istovremeno klasičan i elegantan, a opet sportski i robustan.
Inače, i meni se sviđala verzija sa hronografom, ali je skuplja za oko 100 evra, a to mi je ipak bila velika razlika.

Ja sam prije 5 godina kupio Sector 300 chronograph i do danas sat radi besprijekorno, samo jednom sam zamjenio bateriju. To mi je bio prvi sat kojeg sam kupio i prezadovoljan sam sa njime. Sector sam preporučio i frendu i on je kupio Sector 240 jer mu je bio jeftiniji.

Kao što sam i obećao, evo slika!
Ps. Slikano je telefonom pa je kvalitet slika malo lošiji. Potrudiću se da uradim i nekoliko slika foto-aparatom.

P311011_18.39.jpgP311011_18.39_[01].jpgP311011_18.41.jpgP311011_18.41_[01].jpgP311011_18.43.jpg

Sat opasno izgleda! Sectori su postali vrlo popularni kod nas u posednje vreme. Mene je bas puno ljudi zvalo kada sam ja prodavao mog oversizea. Definitivno pozeljna marka kod nas. Lep satic ;)

Pozdrav svima!
Nov sam na forumu i pretraživo sma postove, ali nigde nisam našao komentar za sat iz Sectorove serije 340. Konkretno interesuje me sledeći model:
Sector Muški SECTOR 340 3253340015 - BPM Watch World
Ukoliko neko može nešto detaljnije da mi kaže bio bih mu zahvalan.

Iako sam Zokile ,na pitanje o mehanizmu u ovom satu,već odgovorio preko P.P.,postaviću tu informaciju i ovde(možda nekom bude trebala)
Dakle,u satu je Ronda 715.
Analog quartz movement
Product linenormtech
Caliber715
Movement size11½'''
VersionSwiss made
Swiss parts
5 jewels, gilt EOL
1 jewel, nickel
Battery-life (theoretical)60 months
Standard hand fitting height1

Prvo da se zahvalim Vladanu na detaljnom izveštaju o mehanizmu u satu.
Inače, da se pohvalim-ja sam prilikom kupovine sata uspeo da dobijem 10% popusta :)!

Back