K kiko12 New member Oct 15, 2019 #1 Imao sam priliku da smenim bateriju i neprijatno sam iznenađen.Kineski mehanizam za relativno skup sat. Strašno!!!
Imao sam priliku da smenim bateriju i neprijatno sam iznenađen.Kineski mehanizam za relativno skup sat. Strašno!!!
M Milos G. New member Oct 15, 2019 #2 Priznajem, bio sam skeptik kada su mnogi ovde na forumu pisali o tome da Sector više nije ono što je bio. Ovo zbog toga što su mi se određeni modeli vizuelno baš dopali. Sad vidim da nisam bio u pravu.
Priznajem, bio sam skeptik kada su mnogi ovde na forumu pisali o tome da Sector više nije ono što je bio. Ovo zbog toga što su mi se određeni modeli vizuelno baš dopali. Sad vidim da nisam bio u pravu.
C Can'tStand'Ya New member Oct 15, 2019 #3 Sat ipak opravdava naziv ... masivno kuciste je ekspandovano oko mizernog nazovi mehanizma Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sat ipak opravdava naziv ... masivno kuciste je ekspandovano oko mizernog nazovi mehanizma Sent from my SM-G975F using Tapatalk