SEF

watchmag01

Časovničar
za one koji ne kuže one vrhunske tehničke slike ideja je
da sef ima 5 ladica
1 ladica sa dva navijača
2 ladica sa 5 satova na stalcima i iza za 8 komada
3 ladica za 24 komada satova
3 ladica za satove i nakit ,prstrne mandžete i sl.
5 ladica za ostali veći nakit
6 ljeva okomita tajna ladica za najnovije stručne časopise tipa playboy , slike ljubavnica i s..
to je to navalite sa idejamal

nema u prospektu piše 74 radi se o sefu M 14 P sa linka

Last edited by a moderator:
E onda ti kao prvo predlazem da ga malo jacim vijcima pricvrstis za betonski pod ili zid! Delikventi kao od sale odnose sefove od 150 kila. Ne pitaj kako, nikada nisam bio prisutan, ja dodjem posle, kada gazda naruci alarm.

ima predviđeno u postolju da se ušerafi u pod.Kaj se tiče težine nisam neki snagator ali sam ga uspel sam izvaditi iz gepeka od auta i stavit na paledu kad sam ga doma dopeljal.Ja i tak nemam nekaj vredno za držat unutra pogotovo ne tolko komada pa ako lepo ispadne bit će za prodaju ako ne onda budem is svoje prašnjave ladice nekaj prebral i stavil unutra da ne stoji prazan a sigornu bun imal i koju kunu za kupit " stručni časopis" :-)

Hm,što reče veberz,de ti to dobro prišarafi. U mom selu su iskinuli bankomat sa kombijem i lijepo ga natovarili u njega(još i sa policijom izmijenili par rafala)!

E onda ti kao prvo predlazem da ga malo jacim vijcima pricvrstis za betonski pod ili zid! Delikventi kao od sale odnose sefove od 150 kila. Ne pitaj kako, nikada nisam bio prisutan, ja dodjem posle, kada gazda naruci alarm.

A ti si veberz znaci "larmadjija" , tj. ugradjujes alarme :flapper:

ankeri u zid iza i u pod... i onda se sve to lepo izvari, jedino da ga brusilicama seku... ne pomažu alarmi, brave, lanci i katanci. Jedino šanac sa krokodilima i kule stražare :(

za sada sam si od lesonita izrezal test frontu stvarnih dimenzija na kojoj ću malo crtat kak bi trebalo izgledat prednja strana .Na desnij strani su panti koji malo smetaju pa moram malo suzit ladice da se mogu skroz izvući . LED rasvjetu sam našal u autodjelovima ,one ledice što se oko auto farova stavljaju.Trebale bi biti ljepo osvjetljivati. Sljedeće kaj trebam odlučiti i isprobati je koliko uvući kutije za navijanje i prvu ladicu gdje bi stajali satovi na stalcima koji se češće nose. Iza njuh bi trebalo još stati 1 ili 2 reda po 5 satova.Ispred satova na stalku bi trebala biti staklena vratasa otvaranjem u desno ili prema dolje a iza njih ogledalo. To je otprilike do kuda sam sa kombinacijama došal.
PB150564.JPG

Back