Seiko 5 automatic 6309-8840

mikkssa

New member
E ovako, ovaj sat je nosio moj deda.. verovatno je prilicno star, imam nekoliko pitanja u vezi njega...
Interesuje me koliko vredi i da li je vredan stavljanja novog kaisa ?
Plus radi perfektno.
I imam jos jedan seiko 5 automatic 7009-3040..
Da li oni uopste nesto vrede ? :D

ovo je 6309-8840
24012011169.jpg

ovo je 7009-3040
24012011168.jpg

Hvala unapred!

Last edited by a moderator:
Svaki ispravan sat je vredan stavljanja novog kaiša.
Da li ti se sat sviđa?
Ako je odgovor-da,onda vredi mnogo.

Verovatno će se javiti još neko da ti kaže koliko je to u novcu :o

Svako ko voli satove je svaki sat veoma vredan ,a taj kome sluzi samo da vidi koliko ima sati i kupuje jeftine satove za jednokratnu upotrebu je to samo stvar od 350 dinara
prema tome po mom licnom misljenju to je veoma vredan i kvalitetan sat

u pravu ste, volim satove... ali me je muka naterala da se raspitam o ceni.. ( ko razume shvatice).. ako neko zna cenu neka kaze..

nazalost, od prodaje se bas neces ovajditi - fotke su jako lose i ne vidi se u kakvom su stanju, ali za dobro ocuvane primerke mozes da dobijes najvise 20-25 EUR.

Seiko 5 je klasika... Tačno je da ne možeš dobiti više od 20-ak evra za njega, tako da ne vidim kako može da ti se isplati da ga prodaš, naročito ako ima sentimentalnu vrednost... Mislim da vredi promeniti narukvicu... A ako se ipak odlučiš za prodaju, i ako je dobro očuvan, javi mi se... :) Ja ih obožavam...

Samo da odogovorim..jeste imam ja taj Seiko ali to je sat koji nema cenu u ne prodaje se...prvi poklon mojem ocu od mene...

Mikkssa,sine,pa nes valjda djedovinu prodavat?
Malo je to para,da bi prodao sat,koji si nasledio od dede,bice ti zao jednog dana...

Hvala svima na odgovore, ipak ste u pravu, mislio sam da vredi mnogo vise...
Necuih prodavati... Admine moze lock ovu temu :D

Back