Seiko 5- Umesto štita sa peticom i oznake " Sports novi logo

Milos G.

New member
Da li je članovima foruma poznato da Seiko sprema novi logo za Seiko 5 i Seiko Sports modele? Na stranim sam forumima naleteo na diskusije o novom izgledu brojčanika ovih satova. Novi logo koji bi, kako sam razumeo, predstavljao sintezu čuvene 5- ice i oznake " Sports" trebalo bi da izgleda ovako:

images-01.jpeg

Last edited:
Ne znam da li je priča tačna ali ne sviđa mi se ideja za novi znak. Izgleda kao restilizovan znak Supermena. Neke stvari jednostavno ne treba dirati. Naročito ne one koje funkcionišu preko 50 godina.

Za klasične modele klasičan štit, za Sports modele redizajn :)

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
+1000

Po meni bi ovo bilo idealno resenje. Na nekim modernijim, vise sportskim modelima mi jako smeta taj stari "5" logo,
koji je ne sporim legendaran i volim da ga vidim na klasicnim modelima, ali postoji par modela koje bih uzeo odmah da nemaju taj logo na sebi.
My two cents....

Evo lansiran je i novi sajt na temu novih petica! Izgleda je to definitivno novi dizajn znaka, ali i modela koji su svi očigledno odrađeni na platformi SKX-a. Pojavljivanje je planirano za Septembar, biće najmanje 27 različitih modela. Ovi modeli sa sajta zaista odlično izgledaju!
https://www.seiko5sports.com/en/

Last edited:
Lepi su, svidjaju mi se izgled i karakteristike, samo mi je cena malo previsoka. Vidim da je preporucena cena iznad 280€, sto je dosta za ono sto se nudi

Lično ne verujem da će to biti cene, ako budu skuplji od serije SKX teško da će to proći. Izgleda da su na stotine različitih a često i veoma uspešnih modifikacija SKX-a uticale na Seikov menadžment i dizajnere.
A prvi put su u ponudi i Nato i meš narukvice.

68740988_2285399854892601_6196362696762327040_o.jpg

67798738_2285400588225861_3319592730023165952_o.jpg

Last edited:
Ne znam. Prostituisanje. Sad će skx dobiti na ceni.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Ako SKX jos poskupi, bice stvarno cist bezobrazluk. Pre dve nedelje na creationu bio popust na Orient, Ray 2 bio 113€, a najjeftiniji SKX skoro 200€, J verzije oko 250
Bar da je 4R.

Back