SEIKO Automatic Watch 6R15 SARB071

gshevo

New member
Pozdrav svima,

Zanima me vaše mišljenje o ovom satu i mehanizmu u njemu.
Link
Sat mi se svidja, mnogo liči na Omega AT i Grand Seiko modele.
Lično, planiram da uzmem sledeći sat Omega AT 28025037.
Ovaj mi je po izgledu veoma blizu.
Ne znam kakav je mehanizam u njemu, a cena mi je više nego smešna pa ne znam da li vredi uzeti ga bar u razmatranje.

Necu pomoci puno ovim odgovorom,ali moje je misljenje da se niko ne moze zeznuti,ako uzme seiko sat.Mislim da su oni toliko izdrzljivi u svakom pogledu,da mi nekada deluju neunistivo.Sve se svodi na to koji uzeti.
Bolji poznavaoci ce ti vise reci o samom satuPozz

Ne,ne vredi ga samo uzeti u razmatranje,ovo je sat koji definitivno vredi imati. Ukoliko ti je njegova cena,zaista smesna,tim bolje,dobices odlican sat za smesne pare...
6r je odlican mehanizam,poseduje hakovanje i rucno navijanje,ako je to kome bitno... Meni nije,ali uvek se to navodilo kao nedostatak 7s mehanizama u poredbi sa nekim skupljim mehanizmima. Prema komentarima sa drugih foruma,6r15 ima jako dobra odstupanja,i cesto su i ispod 2s dnevno... Rezerva snage mu je preko 50h. Sa Seikom nema greske.

Ako smem da kazem,krajnje subjektivno,uzeo bih ga pre nego tu Omegu

svako dobro

ako ti se svidja sat uzimaj.sa seikom nema greske.odnos cena kvalitet odlican.mehanizam u ovom satu je odlican a verovatno ce ti bolji poznavaoci seiko satova objasniti detaljnije.

taj satic je vec pominjan OVDE, i u svakom slucaju je odlicna kupovina! prelistaj i celu linkovanu temu, naci ces jos zanimljivih predloga.
poz!

Back