Seiko Chronograph 6138 8030

tesko mi je da shvatim da niko ne zna nista o ovom mehanizmu ili nekog mrzi da napise nesto...ili verujem da je najpre nema se vreena :) ali hvala

Seiko chrono mehanizam iz 69. Dokazano trajan i kvalitetan. Ima column wheel i vertical clutch sto je u ono doba jako dizalo cijenu proizvodnje. Zanimljivost je da nema pokazivac sekunde tako da vecina korisnika stalno drzi upaljen kronograf i tako ima sekunde. Navodno se i preporuca tako ga nositi, godi mehanizmu.

Konkretno tvoj model dolazi s zlatnim ili plavim ciferom. Meni je plavi ljepsi i dugo vremena mi je bio na listi za kupovinu (i jos je, ako naidje kakav u super stanju).

hvala ti jole lep je satic.jedino koji kad ako |Bog da i bude para cu srediti kako treba da sija ko ovi vasi seici :)
hvala ti

hvala ti jole lep je satic.jedino koji kad ako |Bog da i bude para cu srediti kako treba da sija ko ovi vasi seici :)
hvala ti

Posalji mi par slika na mail ili postaj na forumu molim te. Znas da sad ne mogu mirno spavat dok ga ne vidim.
Mala ispravka za gornji post:
1969. Seiko izlazi sa 6139 krono mehanizmom a 1970.sa 6138 (isti mehanizam sa dva totalizatora).

ma daj ti tvoje satove...slikacu ga ja sad ne mogu vec sledece nedelje...idem malo na oprovak imao sam velikih zdravstvenih porblema pa posle ce sici valjda i oris...e onda cu ponovo da uzmem da unajmim Simu druga moj da mu dam satove napalcujem na na sat vremena.....i da odradi ono sa njegovim..
:)
nego cekam i markove satove da vidimo to kao tutnkamona zivog :))))brrr jezim se...on mora da je unajmio profi fotografa za svoje role

Back