Seiko Diver- Izbor poznatih i bogatih

Templar

New member
Evo ko kaže da mora da bude skupo da bi bilo dobro i i kvalitetno, pogledajmo kako je jedan relativno jeftin diver izbor poznatih, ljudi koji cene kvalitet bez obzira na cenu .

Da ne duzim

Seiko Diver , lični izbor poznatih :)

1. Mick Jagger ( pevač čuvene grupe Rolling Stones ) nosi svoj
6309-704x (circa 1983).

kenvella_mickjagger1.sized.jpg

Svaka čast Majk i ja da imam toliko love Seiko bi mi opet bio izbor.

2.James Cameron ( Čuveni režiser - Titanik,Avatar,Abis,Alien,Terminator )

Seiko H558

seikoarnie_cameron.jpg

3. Guverner/Terminator

Seiko H558/H601

arniewearingtheH558arnie.jpg

4.Brian May ( Gitarista čuvene grupe "Queen" )

a1a8b5d826e5cb4d0e8448a2.jpgSlika nije pregledna ali je potvrdjeno da je na njoj seiko 6309.

Evo još jedne slike dotičnog gospodina koja pokazuje njegovu neizmernu ljubav prema Seiko brendu a naravno i prema lisicama :)

Brian_and_David_Cameron_Fox_IMG_7461_690.jpg

Eto vidimo da slava i bogatsvo ne mora da bude praćeno sa delux skupim satovima ,neki od bogatih jednostavno cene i kvalitet.

Mogao bih postovati i svoju sliku sa Seiko 007 ali ipak ja nosiam još toliko poznat/bogat :P

PS.

Ako neko poseduje slike poznatih sa Seiko Diver-ima molim vas da okačite.

Last edited:
ne mora sve sto je dobro da bude skupo :D
,a i lepo je videti da su nekad poznate licnosti nosile sat koji im se svidi a ne ko sad sve je reklama!
svidja mi se tema!!

Ed Harris u Filmu Abyss 1989

premda nisam siguran da li je to njegov privatni.

Seiko
6309-7040.

Abyss-Seiko6309-7049.jpg

Za ovaj sat bi dao ....hmmm svasta xD

Kao sto je speedy već napomenuo Martin Sheen u legendarnom filmu Apokalipsa danas nosi jos čuveniji Seiko Diver 6105-8110/8119 , e sad da li je njegov privatni ili ga je nosio da bi bolje prikazao US marinca pošto je dotični model bio veoma popularan za vreme rata u Vijetnamu nisam mogao da pronadjem ali evo slike iz filma

e7a52f795feff837aa04336a.jpg

6d206b4eda4321f19c6294e5.jpg

Last edited:
Back