Seiko kolekcije

fotopetar

New member
Kolekcija by ChrisGalbraith76

4 Goldena, 4 Dartha i 5 Emperor Tuna?

tunas005.jpg

tunas007.jpg

goldentuna1000m013.jpg

tunas013.jpg

tunas028.jpg

Ovo je od člana seikomatic

201202080ce48464bba565bb.jpg

20120208dca5a4c9978f872f.jpg

A ovo od Davidhu

img7498rc.jpg

img7658a.jpg

Evo nekoliko lijepih kolekcija Seiko satova,premda se za upitat što će nekom u kolekciji pet istih satova?Al to zna njihov vlasnik,na nama je da uživamo u fotografijama.
Inače post sam preuzeo s Portala Satova (Nono-admin i vlasnik je započeo tu temu) a na nama je sad da je nastavimo.Možda netko ima svoju kolekciju za pokazat il neku spremljenu sliku s nekog portala nečije kolekcije.

Sta reci...:drool: Ali opet stvarno bih voleo da znam zbog cega, i kako se neko odluci na kupovinu 5 potpuno istih modela???

Mozda za razmenu i/ili preprodaju kada model prestane da se proizvodi? Cak im ni etikete nije skinuo sto znaci da su u mint stanju.

^ da to mi dodje kao logicno objasnjenje jedino. Ili radi u Seiku bas na sklapanju tog modela pa povremeno stavi jedan u dzep :D

Bre, da Seiko ima fabriku negde na Balkanu - kladio bih se da je tako, bigmag :D

To je investicija u buducnost. Vrebas koji sat ima potencijal da postane klasika, kupis 5 - 6 komata, neke nosis, a neke bacis u kovcezic i zaboravis kljuc na jedno dvajes', trijes' godina......:D

Ovaj zlatni mi se na neki cudan nacin svidja. Mislim da mu po stilu (izrazito sportskom), to zlato uopste ne lezi, a sa druge strane, ako zanemarim namenu, mnogo lepa kombinacija...

Last edited:
I ja mislim da je nekoliko istih satova u NOS izdanju više investicija u budućnost kad satovi budu tražena roba napose novi.

Back