SEIKO - My collection

SEIKO

New member
Pozdrav!
Evo i da sa vama podijelim moju kolekciju.
Prvo, evo mojih ''ruskih bebica''
:thank_you2:

DSCF3873.JPGDSCF3874.JPGDSCF3877.JPGDSCF3878.JPGDSCF3879.JPGDSCF3880.JPGDSCF3882.JPGDSCF3883.JPGDSCF3884.JPGDSCF3885.JPGDSCF3886.JPGDSCF3887.JPGDSCF3888.JPGDSCF3892.JPGDSCF3889.JPG

Hvala vam na lijepim rijecima za moje ruse, i zahvaljuem se u njihovo ime :D
Evo sad jos nesto iz moje kolekcije, malo kvarca...
Tissot V8
DSCF3893.JPGDSCF3896.JPG
Nautica
DSCF3897.JPGDSCF3900.JPG
Royal
DSCF3901.JPGDSCF3902.JPG
Citizen automatic titanium
DSCF3899.JPG
A ovo sam ja sa mojim satovima:sarcastic:
DSCF3904.JPG

Ooooo, baš dosta satova u kolekciji! Sve pohvale! :thumbup:

Postoji li jedan omiljeni?

Imas neki....ehrmm.... Seiko? :lol:
Lepa kolekcija! Dopala mi se Slavica na poslednjim slikama pre grupne fotke. (koja je super, sa kartom Rusije)

Ooooo, baš dosta satova u kolekciji! Sve pohvale! :thumbup:

Postoji li jedan omiljeni?

Pozdrav, hvala ljudi na cestitkama..:thumbsup:
Postoji i omiljeni, a on je jedan Seiko, kasnije cete ga upoznati...:man_in_love:

Imas neki....ehrmm.... Seiko? :lol:
Lepa kolekcija! Dopala mi se Slavica na poslednjim slikama pre grupne fotke. (koja je super, sa kartom Rusije)
Pozdrav! Naravno da imam Seiko.:yes4: Ne bih onda stavljao ime omiljenog brenda:man_in_love:, mada kasnije cu Vas upoznati sa mojim Seiko-bebama..
A Slavu sam nabavio jer je bila bukvalno nova, inace ruse uzimam samo ako su novi...:thank_you2:

Prelep morski zmaj aj pa sledeci put slikaj bez bivsih ili sadasnjih vodja u pozadini.

Lepo, lepo , nema šta ! :yes4: Uspeo si da "baciš rovca" za taj omiljeni :D Jedva čekam da vidim. Odlična i sa ukusom odabrana kolekcija.

Nego, nadam se da još uvek ima mojih Radojevića u Nikšiću , odakle potiču moji koreni...:thumbup:

Pozdrav!
Danas na sceni je jedan moj stari Omikron koji neumorno radi već više od 40 godina...
DSCF3941.JPG

On takođe voli da je okružen novcem...:big_boss:
DSCF3943.JPGDSCF3945.JPGDSCF3948.JPG

Sat je dosta dobro očuvan s obzirom na godine ( ovaj dekica sto mi ga je poklonio kaže da ga je kupio krajem 50-tih :) )
Cifer je u odličnom stanju, ali kućište nije, ono je malo oštećeno, ali drugo ne uspjevam pronaći :dontknow:
Ima 21 rubin, perfektno radno stanje sa minimalnim odstupanjima, i mogu se pohvaliti, da je ovo jedan od mojih najpreciznijih navijača.:yes4:

Back