Seiko Orange monster

Templar

New member
Postovani Forumasi :)

orangewrist..jpg

Sat mi je prelep zaista sta reci, na prvi pogled sam pomislio :bad: "Boze ali je ruzan" ali posmatrajuci ga duze vremena kao da zraci sa nekom energijom :) :happy: sve vise mi se svidja :)

Sad na poentu post-a

Drugarica mi ide u USA i mogao bih da je zamolim da mi donese na ruci ( zamisli taj prizor xD )

vidim da moze na Amazonu da se nabavi vec od 185 dolara ( dostize i do 400 na nekim sajtovima sto mi i nije bas najasnije ali ajde )

Sta mislite s obzirom na sansu da mi neko ode u ameriku i donese da li je ovo logican izbor sa ovolikim budzetom naravno, i jos jedno pitajne ako ko ima iskustvo za online kupovinom posavejtujte me preko cega je najbolje kupiti ili da trazi seiko prodavnice :)

Pozdrav svima

Last edited:
Kod nas nema ovog modela,a pogledaj na http://www.chronograph.com
Najjeftinije te izađe da ti drugarica donese sat,jer ako naručuješ preko neta moraš platiti PDV i carinu(ako naručiš sa ovog sajta,slanje je uračunato u cijenu,a uglavnom nije)!

Zavisi, dal želiš sat sa mehaničkim mehanizmom ili kvarcnim i dal si se opredelio isključivo za sat japanskog proizvođača (Seiko) ili može i neki drugi proizvođač?
Pogledaj Bernhardt Sea Shark, Miyota 8215, 200m, safir, narukvica ekstra kvaliteta i sve to za 199 dolara.

Drugarici je najbolje da kupi sat online jer cene satova u radnjama, bez obzira što nije u pitanju Srbija već SAD, su daleko veće nego li u online prodavnicama. Pogledaj temu "Online prodavnice satova - Linkovi", tu imaš dosta radnji koje se nalaze u SAD pa prokrstari njihovim cenovnicima i vidi gde su satovi najpovoljniji. Ne znam koliko će drugarica ostati u SAD, ali može da prati i DOD (Deal of the Day) sajtove i prođe prilično jeftinije ukoliko se desi da bude i monster u ponudi.
Obzirom da ima devojaka koje zaista nose muške satove nema potrebe da se zamišlja, verujem da će joj dobro stajati a ja bih se zabrinuo... lako može da se desi da na kraju prisvoji sat. :D

Zahvaljujem na brzim odgovorima :) javljam sta sam uradio naravno

sto se tice interesovanja video sam da ovaj sat mehanicki to mi ni malo ne smeta cak sta vise :)

a ima i proveren mehanizam od matorog seika 5 cini mi se tako da ovaj narucujem najverovatnije :)

ona ostaje oko mesec u US tako da imace vremena da ga nadje online.

Poz svima

Templare, kroz slicne faze sam prosao i ja dok nisam dosao do svog OM-a ;)

Kao sto je Dalibor lepo pomenuo - Chronograph je odlicna online prodavnica! Najbolje ces proci sa donosenjem sata, inace ce dosta skupo izaci i sto je jos vaznije - retko ko ce pristati da salje u Evropu, naprosto zato sto "ne smeju".
Takodje, citajuci po netu iskustva sa Amazonom - tu si vrlo siguran i sa jako brzom dostavom. Kao detalj - proveri koja prodavnica je u pitanju preko Amazona.

Kao sto dragon rece, vise devojaka je probalo OM-a, i iznenadjujuce - nije im lose stajao!
...Obzirom da ima devojaka koje zaista nose muške satove nema potrebe da se zamišlja, verujem da će joj dobro stajati a ja bih se zabrinuo... lako može da se desi da na kraju prisvoji sat. :D

Imam ovaj sat, kupila mi je koleginica kad je bila u SAD. kad je bila tamo brat koji tamo živi ga je nrucio preko Amazona i sveukupno sat me je izašao 213 $. Nijma je stigao za 3 dana a meni su ga doneli za 10. Sat je odličan. Za mesec dana odstupi manje od minute. kupam se sa njim redovno i ništa mu ne fali. malo je težak, ali takav sam i hteo. PREPORUKA.

Back