Seiko premier vs Michael Kors

cleaner

New member
Pozdrav svima,
morao sam da postavim temu jer ne mogu sestri da dokazem neke stvari u vezi sa satovima, necu iznositi moj stav da ne utichem na mishljenje ali zamolicu za komentar o tome koji je sat bolji i koji bi vi kupili kada bi imali izbor izmedju ovog Seika i bilo kog Michael Kors sata, jer su joj oni zapali za oko :)
I da dodam da je Seiko polovan, vlasnik kaze da je odlichno ochuvan i da je cena oko 100e.
Sears: Online department store featuring appliances, tools, fitness equipment and more

Unapred hvala

Draga cleaner-ova seko.
Seiko je mnogo kvalitetniji sat od ovih pomenutih.
Ti,naravno,izaberi onaj koji se tebi više dopada i koji te čini srećnom.
Puno pozdrava.
Čika Vlada.

Da pomognem "cika" Vladanu. Seiko pravi mnogo dugo satove, i pravi odlicne satove! Mihael Kors je dizajnerska firma, koja pravi bezlicne uredjaje koji lice na satove, ali se nikako ne mogu da porede sa Seikom.

Jos malo pomoci cika vladi

Realno Seiko je tata u tom slucaju, ali pitanje je koliko je sestra zagrizla za taj dizajnerski :D
Moja djevojka je isto tako preferirala te dizajnerske ali kako je za rodjendan dobila Citizena, rijetko kada joj silazi sa ruke.
Eco drive, moze proci i sa dosta nizom cijenom od one koju si naveo, neka pogleda mozda.

P.S.
Ja sam kupio skroz bijeli (al ne mogu sada naci slike).

EW9110-09E-1.jpg

Svi se slazu samnom ali ne vredi, michael cors je lepshi, makar ovaj seiko bio i turbillion, michael cors je lepshi :)

Back