Seiko skx 007k2 ili black monster

voxINTERIUS

New member
Poštovani članovi, obraćam se vama, kao upućenim ljudima u ovom svetu, za savet pri kupovini. Da ne dužim, nisam lenj i hitar da ne čitam forum, već zbog opisa posla, nisam u prilici da imam pristup internetu i istražujem često. Interesuje me gde se u Srbiji može kupiti jedan od ovih satova, sa metalnom narukvicom, po pristojnoj ceni, jer sam našao samo jednu prodavnicu koja u ponudi ima skx007. U ostalom, možda neko može ponuditi i neku pristupacniju alternativu. Hvala unapred.

Uh al je povoljno :) Naruciš sa neta za manje novce. I sa eventualnom carinom i porezom bude jeftinije.

Jeste sa neta za manje novca, ali ja sam SKX nalazio možda najniže za 190$ na metalu. Ne računam Jomashop na kom se može naći još jeftinije, ali oni ne vrše isporuku van SAD (USA). Na 190$ 10% carine 209$ i još 20% PDV to je oko 42$ Ukupno oko 251$...
Ako znate kako da prođe bez carine i poreza opravite čoveka (kako bi to ovde u mom kraju rekli) neka naruči sat.
Naravno ako ima nekoga da mu sat donese, još ako je u Americi, ili na nekom brodu, to je onda potpuno druga priča.

Jeste sa neta za manje novca, ali ja sam SKX nalazio možda najniže za 190$ na metalu. Ne računam Jomashop na kom se može naći još jeftinije, ali oni ne vrše isporuku van SAD (USA). Na 190$ 10% carine 209$ i još 20% PDV to je oko 42$ Ukupno oko 251$...
Ako znate kako da prođe bez carine i poreza opravite čoveka (kako bi to ovde u mom kraju rekli) neka naruči sat.
Naravno ako ima nekoga da mu sat donese, još ako je u Americi, ili na nekom brodu, to je onda potpuno druga priča.

Jomashop salje u Srbiju-ja kupio Glycine-ali imaju shipping oko $ 35.

U Sense-u imaju orange monster, koji mi se dopada, za cirka 30k. Što se tiče kupovine u inostranstvu, moguće je jeftinije proći, ali zaista nemam ni vremena ni živaca da se mačujem sa time. Biću kući za par dana pa ću ga naručiti. Zaista vam hvala na odgovorima i pomoći, zaista jedan divan kolektiv na forumu :)

A carina i porez?

Sent from my iPhone using Tapatalk

30%...moje iskustvo do sada je da sve sto sam placao PayPal_om,a prekoracuje dozvoljenu sumu,bilo je ocarinjeno.Mislim da sada tolerisu do 100 evra,nisam bas siguran,bilo je do 50 evra.

PC don Alberto,ili je FeDex ili USPS,bacio sam papire a mejlove izbrisao:banghead:

U Sense-u imaju orange monster, koji mi se dopada, za cirka 30k. Što se tiče kupovine u inostranstvu, moguće je jeftinije proći, ali zaista nemam ni vremena ni živaca da se mačujem sa time. Biću kući za par dana pa ću ga naručiti. Zaista vam hvala na odgovorima i pomoći, zaista jedan divan kolektiv na forumu :)

Ako ces,kolega,za par dana biti kod kuce naruci koliko sutra, jer je veliko pitanje koliko jos komada imaju.Tesko ga je naci uzas,a i kada se nadje papren je.Ja sam pre mesec i nesto kupio crni....posle 10 dana kolega, sa foruma, hteo da kupi isti ali je bio rasprodat.

Last edited by a moderator:
Back