Seiko SND379P1 sat

ljudi necu mnogo da vas smaram,samo neke bitne stvari...sta mislite o ovom satu SND379P1 da li se isplati vidim da je bio 25000,sad je 16250,dal se isplati za te pare,i druga stvar,da li ako ukljucim onu veliku sekundaru sto sluzi za stopericu vise trosi bateriju na ovom satu,ili je isto...pozzz...

Dobro dosao na forum.
Dobar je to sat i vredi toliko.
Da, trosi malo vise bateriju ako je ukljucena stoperica. Ne znam koliko ti je potrebna i koliko cesto bi je ukljucivao, ali ako je to nesto razumno, neces ni primetiti tu vecu potrosnju baterije.
Mehanizam je dobro provereni i pouzdani 7T92.
To je ovaj model:
SND379P1.jpg

Last edited:
znas kako,ukljucena bi mi bila non stop,jer mi je lepse da ide sekundara velika,nekako sam staromodan po tom pitanju...jedino sto mi se ne svidja,sto nema pored datuma da pise tri slova za dan,mogli su da stave bez problema,ali nema veze...nego ako mi uvek bude ukljucena sekundara velika tj stoperica,mislis bas da ce da kida mnogo bateriju?

Pa recimo da ce u najboljem slucaju da prepolovi trajanje baterije.
Izvini molim te, ali zaista ne razumem sto bi to radio???
Ako ti se svidja da velika kazaljka ide, kupi jednostavno takav sat.

Uzimaj taj sat slobodno, ja imam seiko sa tim mehanizmom, baterija mi traje vecnost, a lepo ti je ruja rekao da ce sigurno brze potrositi bateriju:) A sa druge strane ti kupujes sat ne on tebe, pa ako ti je cef sto da ne, ja na svakom semaforu kad mi je dosadno pustam centralnu sekundaru:)

Serb:97831 said:
..., ja na svakom semaforu kad mi je dosadno pustam centralnu sekundaru:)
Mame ti!?
Ja na semaforu obično gledam u,jel te,semafor i ako sam u traci za prestrojavanje,da me neko ko skreće ne zakači.

Hahahha ma semafor mrzim najvise na svetu:) Drzim u prvoj brzini i krecem cim se upali, ali taman imam da se poigram sa satom:D

Pozdrav Miloše.
Razumem zagrejao si se baš za ovaj model, al što reče Rus ako želiš da ti sekundara stalno radi zašto ipak ne pogledaš i druge modela Seika i recimo Citizena. Imaš ove sa solarnim napajanjem gde baterija traje i preko 10 godina. Ili na primer za koji dinar više imaš super Seikove automatike gde sekundara uvek fino i lepo klizi, a kad stane malo prodrmaš sat i ona ponovo krene, plus imaš i dan i datum koji si pomenuo da želiš. Jedino pitanje je da li želiš automatic?
Pogledaj ovde:
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija

Pozdrav Miloše.
Razumem zagrejao si se baš za ovaj model, al što reče Rus ako želiš da ti sekundara stalno radi zašto ipak ne pogledaš i druge modela Seika i recimo Citizena. Imaš ove sa solarnim napajanjem gde baterija traje i preko 10 godina. Ili na primer za koji dinar više imaš super Seikove automatike gde sekundara uvek fino i lepo klizi, a kad stane malo prodrmaš sat i ona ponovo krene, plus imaš i dan i datum koji si pomenuo da želiš. Jedino pitanje je da li želiš automatic?
Pogledaj ovde:
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
svejedno da li je automatik,sigurno uzimam ovaj to jedino sto znam,jer mi se ipak najvise svidja izgled a i dobar je,tako da ne smem vise da bijem glavu da gledam druge,obilo mi se o glavu sto puta,ali hvala u svakom slucaju :)

svejedno da li je automatik,sigurno uzimam ovaj to jedino sto znam,jer mi se ipak najvise svidja izgled a i dobar je,tako da ne smem vise da bijem glavu da gledam druge,obilo mi se o glavu sto puta,ali hvala u svakom slucaju :)
samo me cudi sto nema da pise dan na ovom satu ili nekim jacim a ima na nekim smesnim uvek sam mislio da je to samo na ovim skupljim vidi se da se ne razumem u to

kad da promenim tacno datum,jer mi non stop menja datum dvadesetak minuta ranije...npr u 23:40 mi sad izbacio da je 15-ti datum u mesecu,kako to da korigujem,tj kad tacno da stavim datum koji je da bi u ponoc normalno promenio...

Kao sto ti je Vladan vec napisao, to se desava stalno. Imaju oni taj neki okvir +-15-20 minuta.

Back