SEIKO SNZF17J1 Video.

E!!! Pa ti si u mojoj listi vec duze vreme!!!:) Smayser!!! :) Bravo!!! :) Samo bi morao da dodas i mobilne varijante kanala! Ne mogu sa tel ili jaPeda da gledam tvoje video klipove! Pre pola sata sam na tubu nasao video ali nisam mogao da gledam!!! :)

Pozdrav Zma. Jeste, to je moj kanal, hvala ti. Ne znam zbog čega jedino ovaj snimak neće da radi na mobilnom, probao sam i ja... Dok ostali koje sam postavio rade. Baš sad gledah po YouTube-u ali nisam ništa pronašao vezano za to. Pogledaj negde na računaru dok ne rešim, na dam se da će ti se dopasti.

Super klip, sat potpno predstavljen. Na ruci je najlepši :)

*nadam se da je muzika pod creative commons licencom i da YT neće brisati

Super klip, sat potpno predstavljen. Na ruci je najlepši :)

*nadam se da je muzika pod creative commons licencom i da YT neće brisati

Hvala. Za sada je samo video blokiran u nekim zemljama. To mi se i ranije dešavalo, to nije opomena. Nadam se da neće doći do komplikacija. Poz.

Nemam rijeci...zaista fenomenalan sat :congrats:
A koji si skinuo sa ruke prije Seika_:)

Drago mi je da ti se dopada. Skinuo sam Citizen AT0760-51E.

DSC01575.jpg

Ma trebao si nekakav domaći instrumental, niko ti ne bi pravio probleme (ili možda bi, SOKOJ:w00t:). Super je video recenzija, kad je sat u pitanju, nekako video ipak dosta znači, često mnogo više od fotografije.

Odlican video, i prelep Seiko! Verovatno nije adekvatan format kada ga ne prikazuje na mobilnim verzijama.

Back