Seiko SRP031

beagle

New member
SRP031K1_1.jpg

srp031_back_s.jpg

srp031_strap3.jpg

Videh juce ovaj sat u jednoj radnji u Lazarevcu i skroz sam se odusevio :). Sat po meni izgleda prelepo (i atipicno za Seiko). Narukvica je kozna, ali je prosla takvu obradu da me je u prvi mah zbunila (mislio sam da je rec o nekoj gumi/plastici). Mehanizam nosi oznaku 4R16, ima 22 rubina i nudi preko 50 sati autonomije. Staklo je naravno Hardlex, precnik sa krunicom je 47mm, a debljina kucista je 12mm. Jedino sto zameram ovom satu je zastita krunice i dimenzija iste, posto se krunica zavrce (valjda je to pravilan izraz).

Cena... Na Amazonu je oko 200$, u ovoj radnji gde sam bio je neki dinar preko 28.000. Sta mislite o ovom satu?

Sat je prelep po toj ceni mozes da ga kupis i u Vitanovu,Beograd,www.vitanov.rs,oni su distributeri Seiko satova.
Svakako neces pogresiti,uzivo izlgleda jos lepse.Mislim da je mehanizam,koji se pojavio 2008 godine, 4R15, zaista dobar
ili skoro dobar kao i 4R16A.Sa tim mehanizmom imam samo lepa iskustva.
Na primer,rezerva snage je 57 sati!?
Tesko je naci cak i svajcarski sat koji nudi toliki Power Reserve.
Imas jos modela na http://www.vitanov.rs/shop/satovi/index.php?department_id=1&show_id=67,
naravno automatik.

Planiram da sebe pocastim automatikom za nekih godinu dana, i ovaj sat mi se bas dopao. Potseca na pilotske, ali ipak je nesto manji, pa dobro stoji na mom omanjem zglobu,

A to je problem-mala ti je! Šta da se radi-takav model! Ako ništa drugo,satisfakcija ti je što ćeš je vrlo teško zakačiti o nešto tvrdo!!!

Back