sin.er - moja kolekcijica

sin.er

New member
Pozdrav svima! pošto nisam našao temu za predstavljanje novih članova, odlučio sam da se ovdje predstavim kroz neke satove koji su kod mene. Inače živim u ZG, ali sam rodom iz Iloka, poznajem dosta članova foruma preko drugih foruma.

Seiko Spork:

Orient KD

Citizen Meccanico

Dagaz Typhoon T2

Seiko SKX007

Seiko 6139-6012 (trenutno na servisu, dolazi sa novim ciferom)

Tilleul Ancre

Jaragar (dobijen na nagradnoj igri)

vintage Vostok Amphibija

Darwil Mylord 72 (poklon od cijenjenog gospodina sa drugog foruma)

Omikron "diver"

Casio MTD 1054

Prim Sport IGEN

Tiger Concept Sub

Twins Quartz (trenutno u procesu skidanja kroma i patiniranja, uopće više ne izgleda ovako)

..mislim da nisam ništa zaboravio...valjda. non stop rotiram satove, u pravilu Spork i Dagaz ostaju kod mene, osrtalo je relativno.

pozdrav!

Izabrao si i pravo mesto i pravi način da se predstaviš.
Dobrodošao!
Dobra kolekcija sa par baš zanimljivuh satova :thumbup:

Odlicna kolekcija, Omikron diver mi se posebno dopada takav se prodavao na portalu satova ako se ne varam!? Dobro dosao na forum. :)

imao sam i daleko zanimljivijih, da krenem predstavljati bivše satove potrajalo bi (uz ostalo imao sam dva različita Nighthawka, Orient Mako, Seiko Bullhead, originalni Orient KD iz 70-ih, par 7002-i, par Amfibija, dva Seiko BFS-a, par vintage Omega, par Orienta, bijeli MDV 102, Magrette, Seiko 7025, vintage Certine....itd itd...mislim da sam imao oko 100-ak satova u "karijeri")

trenutno mi je opsesija Citizen Grand Touring, ako uspijem nabaviti po povoljnoj cijeni, dolazi mi na ruku...Seiko Spork je definitivno omiljeni sat.

pozdrav svima!

Odlicna kolekcija, Omikron diver mi se posebno dopada takav se prodavao na portalu satova ako se ne varam!? Dobro dosao na forum. :)

prodaje se. ali ću odustat od prodaje. ide na kromiranje kućišta.

Last edited by a moderator:
Pozdrav ti (i) na ovom forumu! Ja sam jedan od onih koji rado prati tvoje postove i na drugim forumima i uvijek je zadovoljstvo, jer su ti i satovi i strast i znanje na visini. Drago mi je sto ćeš i tu pridonijeti. A početak je odličan, naročito Spork :thumbup:!

Jos jednom - dobro nam dosao a kolekcija je zaista odlicna, raznovrsna :adore:. Meni se nekako najvise svidja Meccanico mada su Dagaz i Omicron Diver odlicni :top:.

Dobrodošao na forum i hvala na fotkama i predstavljanju. Tvoja kolekcija mi se veoma dopada, a izdvojio bih omikron zbog toga što je redak, a kako reče Vladas, izdvojio bih i meccanico i dagaz.

hvala momci. Omikron je stvarno rijedak, dok je Dagaz posebna priča...sat je relativno povoljan ali ga nema. odmah se rasproda. (stavit ću recenziju jedan dan) kupio sam ga jedno jutro u 5 ujutro bunovan prije nego sam krenuo na posao i nestao je u roku od par sati. Jake B sa 10watches je stvarno napravio dobar posao sa tim satom, sad namjeravam naručiti neke dijelove od njega pa nešto složiti doma. Meccanico je odličan sat, poseban dizajnom.

Odlicna kolekcija,kao i vecinu Omikron diver me odusevio.Jos jednom odlicno :congrats:

Dobro dosao na forum!

Odlicna kolekcija.:thumbup:
Deo mi je poznat sa jednog drugog foruma.

Dobrodošlica i sa moje strane. :)
Hvala na predstavljanju kolekcije, ali ipak moram pitati koji ti je sat omiljeni?
Pozz!

^ Dobar je, dobar, nema šta. Mada ja moram da pohvalim Darwil-a. :thumbup:
Neka se kolekcija još poboljšava i širi!
Pozz!

Dobrodošlica i sa moje strane.
Super kolekcija. Imam nekoliko favorita :). Ako nije problem iznesi svoje utiske o satu Tiger Concept Sub . Baš me zanima kako si zadovoljan tim satom .
Još jednom dobro došao.

Back