Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

vladas

Moderator
Član Neša je predložio da postavimo ovu temu, a prvi primer može biti "jako skupi Omax" koji je baš on pronašao.
@Neša - molim te da ovde postaviš sjajne primere koje imaš ;)

Usput - zamoliću vas da kada postavljate primere - postavite link ka oglasu ali i da iskopirate smešan tekst oglasa i/ili sliku sata koji komentarišete.

Ne znam da li ga je prodao,ali sam procitao da je primio mnogo pretecih poruka od Srba u USA,zbog tog oglasa.On sam se zbog toga izvinio i rekao da nije imao nikakve lose namere.

Hvala, Vlado. Evo, daću svoj doprinos temi jednim oglasom sa svima poznatog sajta. Ceo oglas nalazi se ovde: automatik glashutte sat - Limundo.com

Izdvojio sam razgovor između prodavca i kupca za zabavu cenjene publike:

18.03.2011. u 00:30

p. Kako znate da je sat original?Kakva je garancija da je original?Hvala na odgovorima
o. ako se malo razumete automatik sat je svaki originalan,samo zavisi marka

Pošto se malo razumem u satove, nešto razmišljam da odmah odem i kupim na buvljaku 3-4 kila rolexa za 20€. Ako su automatik, onda su original ;-)

Ovaj očigledno nije siguran šta zapravo prodaje. Prema tekstu oglasa, sat deluje poveliko. Big ben je dobio konkurenciju :lol:
Funnyad.jpg

Evo i jednog sata u perfektnom stanju. Kakav bi tek bio da nije perfektan?
Perfektan sat1.JPGPerfektan sat2.JPG

Pa naravno. A i taj ključ nije toliko bitan, jer zna se da se može uraditi kod svakog bravara za stotinak dinara :sarcastic:

Ovaj lik više govori o narukvici od 250€ nego o satu. Postavio je i link za narukvicu, ali ni reči o ceni sata. :stupid:

Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Orginal - ID 597786 - Kupujem Prodajem
omega de ville 1430quartz dx1398,051 stainless steel sat je pozlacen falimu kljucic za navijanje i da se ubaci baterija i on sljaka kupljen je davno u nemackoj neznam kolko je tacno placen znam samo da je bio mnogo para. Narukvica vredi samo 250 eura. Bio sam kod sajdzije nije mogao da mi kaze tacnu vrednost samo je rekao da sat mnogo vredi i ako hocu da ga prodam moracu za Beograd ili N sad da ga nosim da bi ga prodao. na internetu sam nasao samo narukvicu i ona kosta 250 eura . SAT vredi mnogo vise. . . http: //cgi. ebay. it/Bracciale-Omega-Stainless-Steel-Gold-Plated-DX-1398-051 kopirajte ovaj link u geoogle i videcete vrednost samo narukvice narukvica sa neta je 100 posto takva.

Dakle, koga zanima da kupi narukvicu od 250€, ali bez mnogo podataka o satu, osim da je kupljen u Nemačkoj i plaćen mnogo, može da se upusti u pregovore. Nešto razmišljam, da pravimo opklade i vidimo koliko će da zacepi kvarcnu omegu. Ako samo narukvica toliko košta, računam da bi sat mogao da bude bar 10.000€.

Back