pa da ja sam pre neki dan od kolege sa foruma saznao za gnomon isto juri taj squale ali sam u krajnjem slučaju mislio da ideš za ameriku il iimaš nekgo tamo pa da ti donese
inače ako je evropa, onda uzmi direkt sa sajta, pošalji mejl pitaj koliko treba u nemačku da stigne, nećeš tu ništa da platiš, možda samo poštarinu i to je to
taj jeftiniji model ima realno meh kao i svi drugi satovi tog ranga i više ne može, ali onaj skoro duplo skuplji squale 1521 beše, on opet ima takoreći isti meh, ali je prelep
narukvica može uvek da se skrati, a to što imaš tako tanak zglob, za tanak zglob najbolji je lek narukvicca koja se sužava kao ova ili na rolexu, 20mm najviše, a suzi se na najviše 18mm, sve preko je ružno po meni
umetak može da se menja sigurno vrlo lagano, pitaj sve u mejlu i pripazi pošto su oni mikro firma, možda se čeka dugo na sat
ja sam pisao za šveđane oni ne zaračunavaju za te jeftinije stvari do dvesta evra, mi smo poručili pet satova za pet meseci i za peti je stigla faktura da se plati carina iz singapura, 20evra
posle nismo uzimali ništa