D Dzigilibonglica New member Dec 25, 2020 #2 Zašto? Evo ovaj koristim za lov. Ja nemam ništa protiv, GMT funkcija za 40+ zona,SVETLO, štoperica, tajmeri ako zatreba... što da ne...
Zašto? Evo ovaj koristim za lov. Ja nemam ništa protiv, GMT funkcija za 40+ zona,SVETLO, štoperica, tajmeri ako zatreba... što da ne...
mezzano New member Dec 25, 2020 #3 Meni se sviđaju. Ne svi, naravno, ali generalno, kao ideja kombinacije, da.
Baron New member Dec 26, 2020 #4 Prva asocijacija mi je Breitling Navitimer 2100 koji su dobijali JNA piloti. Sat se nije proslavio kvalitetom ali meni je ostao jedan od ljepših. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Prva asocijacija mi je Breitling Navitimer 2100 koji su dobijali JNA piloti. Sat se nije proslavio kvalitetom ali meni je ostao jedan od ljepših. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
BucaJr. Member Jan 4, 2021 #5 Meni je prva asocijacija Breitling Emergency :man_in_love: Možda mi je baš taj model i preneo neizlečivi satitis kada sam kao klinac besnih 90ih imao priliku da otvorim koferče i čujem priču o SOS anteni, jednokratnoj upotrebi, spašavanju života...
Meni je prva asocijacija Breitling Emergency :man_in_love: Možda mi je baš taj model i preneo neizlečivi satitis kada sam kao klinac besnih 90ih imao priliku da otvorim koferče i čujem priču o SOS anteni, jednokratnoj upotrebi, spašavanju života...
andrija86ze New member Feb 8, 2021 #6 Nikada nisam imao analogno-digitalni sat ali u poslednje vreme me pecka ovaj
don Alberto Active member Feb 8, 2021 #7 Nikada nisam mogao da ih svarim, ali nedavno sam promenio mišljenje i svideo mi se