chuck New member May 20, 2017 #1 Jako mi se doapadaju satovi stealth dizajna Evo nekih po meni prelepih, koji bi izabrali? :drool:
Rile VG New member May 20, 2017 #3 Iako mi je Rolex odbojan brand, ovaj narancasti stealth je prva liga [emoji106] Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Iako mi je Rolex odbojan brand, ovaj narancasti stealth je prva liga [emoji106] Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Petar012 New member May 20, 2017 #4 Milgaus, nisam ni znao da ga ima u toj boji. A šta znam, meni generalno ti stealth satovi nisu po ukusu... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Milgaus, nisam ni znao da ga ima u toj boji. A šta znam, meni generalno ti stealth satovi nisu po ukusu... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
М Милан Милановић Banned May 20, 2017 #6 ima kod bamforda čuvenog rolex tjunera, on ti je nešto kao brabus iz botropa za mercedes, a i zaštitna boja im je crna ovaj milgaus je bio jako skup, ima i daytona u ovoj boji, cene su bile i utrostručene u odnosu na običnog rolexa Petar012 said: Milgaus, nisam ni znao da ga ima u toj boji. A šta znam, meni generalno ti stealth satovi nisu po ukusu... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand...
ima kod bamforda čuvenog rolex tjunera, on ti je nešto kao brabus iz botropa za mercedes, a i zaštitna boja im je crna ovaj milgaus je bio jako skup, ima i daytona u ovoj boji, cene su bile i utrostručene u odnosu na običnog rolexa Petar012 said: Milgaus, nisam ni znao da ga ima u toj boji. A šta znam, meni generalno ti stealth satovi nisu po ukusu... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Click to expand...
C Codelen New member May 20, 2017 #7 Bez sumnje 19, a dodao bih i jednog svog "nevidljivog" favorita: Sinn U1 black on black
chuck New member May 20, 2017 #9 Moćno do bola!! :drool: :drool: Izgledaju tako neuništivo! Last edited: May 20, 2017
S sima New member May 20, 2017 #10 mnogo je kraci spisak onih koje bi zaobisao... da dodam jos par komada