Bigmag
New member
Sta mislite o ovom satu, vec duze vreme ga merkam, ali nisam siguran kako sat izgleda uzivo ( ako ne gresim, mislim da ga na forumu niko nema na zalost, pa da mogu da vidim kod nekog od vas
). Takodje me i njegove dimenzije plase 44*44mm, obim mog zgloba je 18cm i to je bas na ivici sa lugovima.

Inace mi se sat bas dopada, i dvoumim se izmedju njega i sata koji mi se od uvek svidja i dolazi iz iste kuce koji je takodje pilotski, ali totalno drugaciji
jedino sto mi nedostaje kod ovog sata jeste datum, ali on nikako ne ide na ovaj cifer :blushing:
Imam jos dosta vremena da razmislim (do proleca), ali slatke muke mogu da pocnu, prolece ce brzo da dodje.

Inace mi se sat bas dopada, i dvoumim se izmedju njega i sata koji mi se od uvek svidja i dolazi iz iste kuce koji je takodje pilotski, ali totalno drugaciji
jedino sto mi nedostaje kod ovog sata jeste datum, ali on nikako ne ide na ovaj cifer :blushing:Imam jos dosta vremena da razmislim (do proleca), ali slatke muke mogu da pocnu, prolece ce brzo da dodje.