Steinhart Marine 38

krstin

New member
Steinhart je danas predstavio novi model - Marine 38

1677946206marine38_01.jpg

U njemu se nalazi ETA 2824-2 Elabore, sa funkcijom hakovanja. Poleđina sata je providna, mehanizam je lepo ukrašen, a rotor je izrađen u plavoj boji.

Prečnik kućišta iznosi 38 mm, što je po meni optimalna veličina za jedan dress sat (dobro možda bih više voleo da je 40 mm)

Predstavio sam ga samo u kratkim crtama, a za to imam i jedan dobar razlog.

Ovaj sat sam osvojio na Steinhart nagradnoj igri na Facebook-u i uskoro mi stiže:dance3::w00t:

Naravno uslediće detaljno predstavljanje.

P.S. - sta mislite za slanje - Da li da se zezam uopste i posaljem ga drugu u Austriji, ili da ga posalju u Srbiju, pa platim porez i carinu? Koliko bi me uopste to izaslo na cenu od 400e?

Više slika na:
LINK

Last edited:
400 eura+10 % carina (ako se ne varam) i onda na sve to 20% PDV (po novom).:nono: isplati se.Bolji salji drugaru,pa kad dolazi ovamo,nek donese. Ujedno i cestitke na osvojenom satu.:congrats:
Steinhart je bas lep.Svidja mi se kako su slikali sat sa datumom na 6,pa se stopio sa brojcanikom. Doduse tako ce biti jednom mesecno:(,ali nema veze... Stvarno je lep.:thumbup:

Last edited:
Uf, bas bi me odrali:huh:

Svakako drugar dolazi za dve nedelje, tako da cu verovatno to odraditi:)

Hvala Sky i svim ostalim:)

Ne mogu sad da ga docekam. Sat je prilicno ozbiljnog izgleda, kako bih ga redovno nosio moracu da promenim stil oblacenja:lol: Od sad dzempercici i kosuljice:)

Bravo care!!!!! Tek sam sad video temu, svaka cast!!! Hoces da nam dok ne stigne sat objasnis kako si pobedio i osvojio isti?

Veliki pozdrav ;)

Hvala:D
Tip na slici ima mali obim zgloba (16 cm), i na njegovoj ruci izgleda super. Moj obim je 17,5 cm, valjda nece biti premali:confused:

Back