Steinhart Nav.B-Uhr Automatik 44 & 47 PREMIUM satovi

Shmizla

Administrator
Staff member
Steinhart-Nav.B-Uhr-Automatik-44-and-47-PREMIUM-satovi-watches-5.jpg

Nemački Steinhart je prošle nedelje objavio informacije o njihova dva modela na kojima su primenjene male inovacije. Časovnici su ovog puta upotpunjeni novim detaljima, odnosno oblagim izmenama koje će privući pažnju svih ljubitelja preciznosti i kvalitetne izrade.

Steinhart-Nav.B-Uhr-Automatik-44-and-47-PREMIUM-satovi-watches-8.jpg

Modeli Nav.B-Uhr Automatik 44mm & 47mm su sada dostupni i u premium verziji. Na novim izvedbama su kazaljke presvučene zlatom, a na brojčaniku je naneto 35 slojeva Super-LumiNova premaza kojim se postiže izvanredni 3D efekat i odlična čitljivost u mraku. Na satovima je ostala nepromenjena debljina kućišta i sa zadnje strane providni poklopac kroz koji se vidi Swiss Made Soprod A10 automatic mehanizam.

Steinhart-Nav.B-Uhr-Automatik-44-and-47-PREMIUM-satovi-watches-2.jpg

Više detalja o novim modelima možete pronaći na zvaničnoj web stranici proizvođača:

STEINHART "Nav B-Uhr 44 premium, automatic

[h=1]STEINHART "Nav B-Uhr 47 premium, automatic[/h]

...ne odustaju od "zlatnog" zamajca i suviše malog prozora "haube" . Bolje da su uradili SS poklopac u potpunosti, sa nekom dobrom gravurom. eusa_think.gif

Baki, slazem se. Prozor haube pokriva samo masinu, ostatak je prsten, sto i ne bi bilo lepo da se vidi.

Last edited:
Meni se ne sviđa boja kazaljki,a mehanizam je ok. Ne možeš staviti veće staklo- vidio bi se spacer(držač) od A10.
Nije to 6498!

....ma slažem se ! Znam ja dobro diametar A10 kalibra, te zato i rekoh da je poklopac bez prozora, već ceo u metalu. Kad je već toliki diametar sata, veliki prsten se ne može izbeći, što se meni u principu ne svidja.

Back