STEINHART Nav B-Uhr II 44 mm automatic

eee

Super Moderator
Staff member
Pre mesec dana sam ga pazario. Sat je stigao kod mog prijatelja u Nemačkoj i tamo me strpljivo čekao.

Sat je naručen sa narukvicom broj 191 iz ponude na sajtu. Dužina 150/82.

Ukupni troškovi su
sat 350e
shipping 8e (za Nemačku)
wire transfer 1000dinara (iz moje u njihovu banku)

Inače, satom sam oduševljen. Trenutno izmerena tačnost je +1s dnevno. Okačiću za par dana malo detaljniji izveštaj sa više slike.

Inače, dok sam bio u Sinn-u, čovek koji mi je pokazivao satove, pošto je i on imao isti ovaj sat, predložio mi je da zamenim mesta kraćoj i dužoj strani narukvice. I bio je u pravu. Mnogo više mi se sviđa ovako.

IMG_1800.jpgIMG_1806.jpgIMG_1777.jpgIMG_1807.jpgIMG_1779.jpgIMG_1790.jpgIMG_1803.jpgIMG_1794.jpgIMG_1792.jpgIMG_1809.jpgIMG_1780.jpgIMG_1799.jpg

Čestitam na kupovini! Sat fenomenalno izgleda, a dimenzija kućišta u potpunosti odgovara obimu tvog zgloba.
Tačnost je za sada odlična, ali bi bilo dobro da nam kasnije kažeš neku srednju vrednost za nedelju ili za mesec dana.

Pozdrav.

Auuu, svaka cast! Odlican sat a i savrseno ti stoji! I zbor narukvice je odlican. :congrats::top:

Čestitke eee! Potpuni preokret, očekivao sam nešto sasvim drugo od tebe tako da me je baš iznenadilo kada sam video da si uzeo Steinharta. :)
Lep sat, dimenzijama odgovara tvojoj ruci a i mehanizam se za sada pokazao odlično i nadam se da će ove vrednosti ostati takve ili da će biti i precizniji od mog (ex) Prometheusa... :)
Ovo je drugi steinhart na forumu i bilo bi lepo pročitati neki opis (ako nađeš vremena)! :)

Pozdrav

Hvala društvo, hvala. Biće neki duži opis, samo da ga malo istestiram. Za sad je dobar :).

Btw, još nisam odustao od Benarusa ali prilike su takve da će to morati da sačeka moj odlazak preko bare. Verovatno sledeće godine.

Cestitam @eee, mogao sam da se opkladim da ces kupiti ovaj sat! Nekako mi ide uz tebe. Odlican si izbor napravio, cekamo opis kada se slegnu utisci! Uzivaj sada..

Bogami, uživam. Ne skidam ga sa ruke, osim na spavanju :). Društvo, hvala još jednom na čestitkama.

Back