supercaliber - kolekcija

supercaliber

New member
pozdrav,
da se predstavim; dolazim iz zagreba, arhitekt sam i veliki ljubitelj satova. kada nešto ostane viška od honorara počastim se nečime, pa je u prilogu ono što sam uspio skupiti...

- omega seamaster aqua terra chrono, 42mm, frederic piguet 1185 mehanizam, moj najdraži sat...
- omega speedmaster mark2 sa rijetkim racing dialom, 40mm, lemania 861, komplet restaururan sa svim nos dijelovima
- omega seamaster chronostop diver, 40mm, lemania 865, na isofrane remenu, ide na restauraciju ovih dana pa će izgledati kao i speedy :)
- panerai luminor 112, staraga otvoren, 44mm, meni vrlo dragi sat...
- glycine incursore, unitas 6498, 44mm
- seiko 'frankenmonster', za more i sport...

Uploaded with ImageShack.us

:drool: Svaka čast za kolekciju. Na osnovu nje mogao bi da zaključim da znam kome treba da se obratim, ako mi ikada zatreba projekat kuće...

Odlična kolekcija sa odličnim primercima :congrats:

Dobro nam došao na forum.

Dobro dosao u nasu malu zajednicu ljubitelja satova...:) A sto se tice kolekcije, sta reci osim svaka cast!!!:congrats:

da da ... pridruzujem se cestitkama.
izuzetno zanimljivi satovi, cak postoji jedan koji nam je zajednicki ( i zbog njega mi je jos lepsa tvoja kolekcija ) , a to je PANERAI, moj je malo stariji model bez duplog cifera ali je zaista timeless ...
A i jos nesto nam je zajednicko ... i ja sam Arhitekta :))

Vidis to je zanimljivo ... ti si vec 4. kolega koga znam da je arhitekta i ujedno zaljubljenik u satove i da ima u kolekciji Panerai :)

Last edited:
Pridruzujem se cestitkama i dobrodoslici! Zaista sjajna kolekcija!

Nadam se da ces moci da napravis kratak opis satova (meni najinteresantniji bi bili Speedmaster Mark II i AquaTerra ;))?

Kolekcija je extra!
Panerai je zakon :man_in_love:!
Imam istu želju kao i vladas ,a mogao bi i uporediti Panerai i Glycine(znam da si to već uradio)!

Uhh, baš mi se sviđa kolekcija....pogotovo kad vidim taj omega seamaster aqua terra chrono :drool:

Back