G glock19 New member Aug 24, 2010 #1 bar se nadam da se ovako zove... imam ponudu da kupim ovaj sat za 60 evra , radi se o hronografu sa koznom narukvicom.. sta mislite generalno o ovim satovima? imaju li ovi satovi kakve veze sa Victorinox/ Wengero:hmmmm:m? Attachments DSC00113.jpg 51.4 KB · Views: 282
bar se nadam da se ovako zove... imam ponudu da kupim ovaj sat za 60 evra , radi se o hronografu sa koznom narukvicom.. sta mislite generalno o ovim satovima? imaju li ovi satovi kakve veze sa Victorinox/ Wengero:hmmmm:m?
G glock19 New member Aug 24, 2010 #2 znaci sad sam siguran.. Hanowa je... model swiss soldier chrono ,model Ref. 6.4142.04.001... pucajte sa predlozima..
znaci sad sam siguran.. Hanowa je... model swiss soldier chrono ,model Ref. 6.4142.04.001... pucajte sa predlozima..
G glock19 New member Aug 25, 2010 #4 jeste sigurno , u NATO PX-u na Kosovu...koliko mislite da je prava vrednost ovog sata?:questionmark::questionmark::questionmark:
jeste sigurno , u NATO PX-u na Kosovu...koliko mislite da je prava vrednost ovog sata?:questionmark::questionmark::questionmark: