Tag Heuer Calibre 1887

dragon

New member
Jedan kraći osvrt na novi Tag Heuer mehanizam, kalibar 1887...

LINK

Napomena: u pitanju je PDF dokument a txt je na engleskom!

Ne znam, meni link radi i skine kompletan fajl. Možda ovi na granici pokušali carinsku kontrolu da odrade pa stopirali sve. :lol:
Inače, kao što se može videti iz naslova fajla, pored Tag Heuer 1887 mehanizma prikazan je i prvi Breitling in-house B01 mehanizam, al to je trebalo da bude iznenađenje za sve one koji skinu fajl. :)

Par slika novog Tag Heuer 1887 mehanizma...

tagheuer-calibre1887-01.jpg

tagheuer-calibre1887-02.jpg

tagheuer-calibre1887-03.jpg

tagheuer-calibre1887-04.jpg

Pozdrav

Hehe :laugh:
Dobro su ovo Tagovci izveli,ustedili pare i dobili vrhunski krono.Ovako dotjeran i ureden mami na kupnju.Ali sto ces kad bi ja radije "neuglednog" Flightmastera.

Da, slažem se... zaista su odlično odradili posao. Obrađen i izdekorisan vrhunski "in-house" mehanizam sa swiss oznakom ponuđen tržištu gladnom mehaničkih swiss satova po relativno pristupačnoj ceni. Šteta je samo što i dalje pokušavaju da ga predstave kao potpuni in-house mehanizam (sa samo jednim delom koji vodi poreklo iz Seika :D) kada to nije.
Mislim da ćemo celu istinu otkriti tek kada mehanizam postane malo zastupljeniji i dostupniji časovničarima entuzijastama koji će ga uporediti sa 6s37 do najsitnijeg detalja što će nadam se biti uskoro.

Misliš ovo...

u ovom...

:)

Ja ću se za sada zadovoljiti lovom na UFO ili Pandu. :)

Nije mi bas jasno zasto im Seiko uopste dozvoljava, na kraju ispade da Tag samo ukrasava Seikove mehanizme. Ali zasto da ne, kada to rade i svi drugi renomirani svajcarski proizvodjaci sa ETA-nim mehanizmima.

Back