Tag Heuer

[off topic]
30% da je original i 100% da nije. BTW - s obzirom na skorasnja desavanja sa pumpama - mozda je i original ;)
[/off topic]

Inace - radi se o bas lepom satu sa jos lepsim Zenitovim mehanizmom!

Što je najgore mare njega sam imao u ponudi da uzmem ali je bio beli cifer...i mogu ti reci da staroj ljubavi kraja nema...
I kao sto si jednom rekao Calibre 16 je bio jako lep satic...

Pa dobro, možda čovek voli satove pa nije žalio novaca kada je kupovao taj jedan. :)

A opet, obzirom na zemlju u kojoj živimo, ekonomsku situaciju i mentalitet ljudi ne bi me čudilo ni malo da je fejk. Nećemo znati dok se Milan ne vrati na pumpu i napravi par špijunskih snimaka u stilu Ilije Čvorovića. :lol:

Milane, imam ja jedan dobar stari ruski zenit ako ti treba za akciju?! :D

off topic

Hteo si da kažeš ptice, jel tako? Kao mali bio si u izviđačima i voleo si da posmatraš lepote prirode, tj. prirodne lepote?! :lol:

Pa daaaa,ja nisam ni mislio da je neko mogao da pomisli drugacije :)
Sad sam pogledao temu
o kojoj je pisao Vladan i stvarno zastaje dah...jedan ovakav i neka Omegica Vladasova :) i nista vise

Pa ček, zar mu nisi ti prodao tu omegu? :D

A ne znam, ja bih sačekao Pendulum od Tag-a i onda krenuo u kupovinu... Ili to ili novi 300 slr sa 1887 mehanizmom. :)
Ako kupiš ovaj Caliper prodaćeš ga za mesec dana i onda opet ništa nisi uradio.

Brilijantno,za ovo ebes kornjace...ko ih..hahaha
ostao sam bez daha...kao kad je pocinjao prvo deo Gospodar Prstenova doliko izcekivan tako sam ovo ogledao...u jednom dahu..
ali dok ja ovo docekam..promenicu jedno 5 satova :)

Je li moguce da im Seiko pomaze i u ovom Pendulumu?Nekako me previse podsjeca na Spring Drive.I tamo se spominje nekakva elektromagnetska kocnica usporava sat ili nesh?

Jaoooo jole nemoj molim te....primice se zmaj pa sta cu onda jos pogotovu u temi Tag Heuer...
pusti seika...i priznaj da te je zmaj nagovorio da pomenes ove seika:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Hahaha..nije me nagovorio,provociram malo :)
Ali stvarno je cudno da odjednom imaju novi kronograf a ono Seiko tehnologija,sad odjednom rijesili se hairspringa i imaju Penduluma.Ma saznat ce se to sve na netu kad tad.Osobno bi volio da je njihova zasluga :top:

Ma nema Veze da li je to Seiko odradio pa ovi kopirali nego sto je to moralo OVDE da se pomene...e evo ga otisao da jede i kad se vrati i kad vidi ovo ima da mi upropasti temu.....vidi obrisi post nekako :))))))))))

Ma nema Veze da li je to Seiko odradio pa ovi kopirali nego sto je to moralo OVDE da se pomene...e evo ga otisao da jede i kad se vrati i kad vidi ovo ima da mi upropasti temu.....vidi obrisi post nekako :))))))))))
:lol:
Onda da kazemo da se Tag opasno poboljsao!Kronograf plus ovaj Pendulum stavljaju ga na moju listu "good guys"!
Samo da ne ostane na reklami i marketingu vec da ude u masovnu proizvodnju i pokaze se dobar mislim da bi to moglo dignuti Tag u neslucene visine.

Last edited:
Back