Technos relogios - Made in Brazil

Zagor

Super Moderator
Staff member
Brend Technos je osn.1924g. u Svajcarskoj a od 1956g.svoju pricu nastavlja u Manaus,Brazil.Firma menja ime u TECHNOS RELOGIOS S.A.Danas je to najveca firma na juznoj hemisferi koja se bavi proizvodnjom satova sa godisnjom prodajom od milion komada.Svi modeli se baziraju na CITIZEN mehanizmima.2002g. krunisu svoj uspeh tako sto postaju zvanicni disributeri Seikovih satova.Osim Technosa u okviru kompanije su i brendovi MORMAII,MARINER i EURO. relógios-technos-imagem-4.jpg relógios-technos-imagem-5.jpg relógios-technos-imagem-8.jpg relógios-technos-imagem-9.jpg sTechnosSkyDiver3.jpg tec.jpg tec1.jpg tec2.jpg tec3.jpg tec4.jpg tec5.jpg tec6.jpg tec7.jpg tec8.jpg tec9.jpg tec9.jpg Malo fotki Mormaii i Marinera(zurio sam na plazu :D) mormai.jpg mormai1.jpg mormai2.jpg mariner2.jpg mariner6.jpg

Bas tebe briga, ti sedis u Brazilu na toplom;)
Ovaj prvi ista Daytona, a narandzasti diver, ista Doxa.

Ha-ha.Sto je bilo dobro nemam reci.Sto se tice Technosa mnogi modeli lice na velika imena a nisu ni skupi koliko sam video oko 120 dolara.

O da bradati,pili smo kacaku.Ekstra provod a na treznjenje smo isli pajperom. Pozdrav zao mi je sto nisam vodio sa sobom tebe i Zenitha.

**bo te, imacemo ovde celu Zlatnu seriju i lunov magnus strip :D Vidim mota se naokolo jedan Martin Mystere :)

Ako,ako...samo ti putuj, pisi dnevnice i nemoj da zoves. Neka,neka... :)

Ma ja sam hteo da vas povedem ali gazda je imao para za jednoga tako da znas koje kriv. ;)

Daleeeko je Rio...nekih 2500km vazdusnom linijom od Manausa. Pajper ne moze toliko da preleti. Srusili bi se u dzungli negde :D

I jos da nas pojedu dzunglasi (taman da im dodjemo kao pecenje za Sv.Nikolu jer oni ne poste)

Back