Top 5 Dress Satova Koji Ne Kostaju Citavo Bogatstvo

Dragojlovic Darko

New member
S obzirom da u zadnje vrijeme dosta gledam dress satove pojedinih brendova, odlucio sam da otvorim ovu temu jer sam siguran da se i za manje novca moze prustiti sebi lijep i kvalitetan dress sat.
Evo ja cu za pocetak navesti nekoliko primjera:
1.Tissot Visodate
user29684_pic51296_1352157186.jpg
2.Seiko SARB033
287114d1313583443-stahlband-fuer-seiko-spirit-z-b-sarb033-dscn6620.jpg
3.Seiko SARB065
Sarb65Bx2.jpg
4. Orient ER2700AW
maxresdefault.jpg
5. Orient Star DV02002B
19014_598491360162205_2080818899_n.jpg

Ja sam ocekivao da cete i vi imati neke predloge za jeftinije dress satove, nemoguce da su ovih 5 koje sam ja postavio bas jedini dress satovi dostupni nama smrtnicima

Definitivno SARB065! Nisam imao prilike da pomenuti model vidim uživo,ali mi je lepši od Visodate-a. Darko,sve pohvale na započetoj temi! Da se nađe nešto i za nas smrtnike...:)

Evo nekih od mojih favorita:

classic_03.jpg

satovi_big_1713.jpg
Z

Z
Neizostavni Hamilton-u svim mogućim kombinacijama sa silver kućištem...:)

Last edited by a moderator:
Ima boljih, lepsih i verovatno kvalitetnijih satova, ali Orient Bambino svakako zasluzuje da se nadje na listi, kao jedan od jeftinijih, a dobrih dress satova.

Roamer searock je meni prelijep sat, lici na Aquaterra Omegu

I ovaj Seiko je meni prelijep ali ne znam kolika mu je cijena, ne znam koji je ovo model
2.jpg

Last edited:
Tissot_Le_Locle_Chronometer_Edition.jpgwatch-tissot-le-locle-automatic-t41148333.jpg
Tissot Le Locle - pored svog "brata" Visodate - a, sat koji zasluzuje da bude pomenut zbog odlicnog dizajna, kvaliteta i cijene.

Jos jedan Seiko
7977356878_ccae51e884_b.jpgDSC_8393.jpg

Posebno mi se svidja ovaj sa Alpinist sa metalnom narukvicom, zna li neko koja je tacno oznaka ili je to isto SARB017. Na netu sam vidio i slike Alpinista samo sa svijetlim ciferom

Seiko SARW005 model iz serije Presage, u pitanju je limitirana serija od 500 komada slican model je i SARX011 nesto je jeftiniji ali takodje limitiran

Prelepa serija od Seika :drool:
Po mom mišljenju interesantniji model je SARX011,koji u svojoj jednostavnosti,kao što su modeli od Langea,Pateka pokazuje u stvari lepotu jednog sata.Enamel dial je fantastičan i sa kazaljkama i rimskim brojevima daje maximalnu čitljivost i preglednost koju bi svaki sat trebao imati.
Evo slike modela o kome sam pisao........

Nikada me ovi satovi nisu privlacili. Sve do sinoc kada sam video Roamerov dress sat na izlogu. Mislim da je bio quarcni, kostao je 20h din. Prelep satic. Ali sad naidjoh na temu i svaka cast za nju, ipak na mene je najvise otisak ostavio ORIENTOV Bambino koji je Rus pokazao. Klasican tanak sa datumom mehanicki sa podignutim oblim staklom bez korone-po meni najoriginalniji dress. Sad moram da skupljam pare :(

Back