Trazim savet u vezi MICHAEL KORS sata

lep na oko,ali modni sat-znači da brend nije dokazan još.na istom sajtu možeš pogledati modele festina,candino koji su sigurno boljeg kvaliteta a imaju i sličnih modela . poz

modni sat-znači da brend nije dokazan još

Na zalost, vecina ovih modnih satova ostane "nedokazana" , retko koji modni proizvodjac svojim radom "dokaze" da je pravi proizvodjac satova a ne samo proizvodjac "ukrasa"...

Moj ti je savet da ne kupis ovaj sat... 17.000 din, koliko kosta pomenuti model, ni malo nije mala suma a za ovaj novac mozes kupiti PRAVI kvalitetan sat... Nadovezacu se samo jos na neleta i dodati da pogledas jos Casio, Seiko i Citizen satove koje imas na ovom sajtu

Moj predlog je da pogledas ovaj sat ako te interesuju vise kvarcni satovi a ako volis mehanicke satove, onda za taj novac nema kvalitetnijeg sata od ovog...to je moje skromno misljenje... ;)

Pozdrav

Za te pare mislim da teško može bolje od ovog, lep, automatik, mnogo univerzalniji i elegantniji od predloženih....po meni definitivno best buy. Mislim da mu je cena na oglasima oko 140, sat se zove Orient Mako II Ray.

Attachments

• mako 2.jpg
    mako 2.jpg
    26.1 KB · Views: 454
JACQUES LEMANS 1605M Watches,Men's Capri Chronograph Black Guilloche Dial Black Leather, Men's JACQUES LEMANS Quartz Watche
s
ta mislite o ovako necemu? Iz NS sam tako da ove radnje u BG mi ne znace....A i nisam nesto za kupovinu online.Znam da novom satu nema sta da fali,ali znam da je brat jos pre 5 godina dao 27000 za Zak Leman i dve nedelje posto ga je kupio sat zabagovao i vratio je u radnju i dobio novi posto je bila neka greska u mehanizmu ili sta vec....Tako da vise bi zeleo da je nesto sto mogu naci u NS.A ovaj gore link sto sam dao sad je u radnji 13500....I jel ima u NS pulsar,orient i seiko?

imaju berić prodavnice u spensu,a od ponude bar na sajtu imaju seiko,festina,tissot i druge.najbolje da pogledaš uživo,i što se tiče kvaliteta odabereš jedan od predloženih satova.poz

Hvala za savete.Bio sam u Bericu i izbor seika i tissot se svodi na par modela koji mi se i ne svidjaju.Modela sa koznom narukvicom i nema.Ne zuri mi se,imam vremena za razmislanje.Do sada imam jedan casio i jednu festinu i imam samo reci hvale za njih.Ali obisavsi radnje po gradu vidim da je najveci deo ponude espirit,emporio armani,fossil i ti modni satovi.Festina je dobra ali uglavnom su satovi sa bas izrazenim koronama sto bih zaobisao jer zelim neki klasicniji model...
Ovaj sto sam gore postavio mi se jako dopao.....https://www.worldofwatches.com/detail.asp?iq=1&bo_products_id=&bo_products_variance_id=116400&promotion_code=
O
ve hronografe koji su na njemu ne bih ni koristio tako da mi njihova funkcionalnost nije bitna.Kakva su vasa misljenja o Jacque Lemanu? Rekose da je unutra svajcarski mehanizam, nisam siguran tacno ali neki tipa ronda,rondo nesto tako....Cena mu je kao sto rekoh 13500...

Back