Shmizla Administrator Staff member Mar 20, 2014 #1 Mnogo članova foruma ima dva ili više sata u svojoj kolekciji. Da li se među trenutnom zbirkom satova i kod vas izdvaja jedan kao omiljeni? Inače, trenutno moj omiljeni sat iz kolekcije je novi Seiko. Kakva je situacija kod vas? Koji model je vaš trenutni favorit?
Mnogo članova foruma ima dva ili više sata u svojoj kolekciji. Da li se među trenutnom zbirkom satova i kod vas izdvaja jedan kao omiljeni? Inače, trenutno moj omiljeni sat iz kolekcije je novi Seiko. Kakva je situacija kod vas? Koji model je vaš trenutni favorit?
Shmizla Administrator Staff member Mar 21, 2014 #4 Opasna je ovaj fotka iznad! Svaka čast! Super izgleda!
araphel New member Mar 21, 2014 #5 Definitivno moj trenutno omiljeni sat, i standardni deo opreme za lepo vreme Attachments New Image.jpg 222.2 KB · Views: 152
araphel New member Mar 21, 2014 #7 Marshall, jedine prave sluške za hard rock/ metal Evo link: http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black Last edited: Mar 21, 2014
Marshall, jedine prave sluške za hard rock/ metal Evo link: http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black
shule83 New member Mar 21, 2014 #8 Trenutno omiljen RW Freelancer. I kolekcija na poslednjoj slici Last edited: Mar 21, 2014
Shmizla Administrator Staff member Mar 21, 2014 #9 ^ Ova poslednja fotka bi mogla ići i u ovu temu - LINK.
backarelli New member Mar 21, 2014 #10 Sumljam da neko na forumu zna, koji je to meni omiljen sat iz moje "kolekcije" Zato sam rešio da odam tu tajnu :thumbup: U pitanju je => ___ * ШТУРМАНСКИЕ SS-18 * ___
Sumljam da neko na forumu zna, koji je to meni omiljen sat iz moje "kolekcije" Zato sam rešio da odam tu tajnu :thumbup: U pitanju je => ___ * ШТУРМАНСКИЕ SS-18 * ___
HADzI DALIBOR New member Mar 21, 2014 #12 Daj Baki, pa Vic je duplo bolji! Joppa, Negdje na forumu sam postavio slike šta taj satić može da izdrži!:thumbup:
Daj Baki, pa Vic je duplo bolji! Joppa, Negdje na forumu sam postavio slike šta taj satić može da izdrži!:thumbup:
S sejtan New member Mar 21, 2014 #13 seico vec neko vreme, sa novim narukvicama ne moze da mi dosadi, odlican sat Last edited: Mar 22, 2014
don Alberto New member Mar 22, 2014 #16 screencapture ovo mi je radni sat za svaki dan,ali ne mogu da kažem da nemam još nekih omiljenih iz svoje kolekcije kao što su npr.: Last edited: Mar 22, 2014
screencapture ovo mi je radni sat za svaki dan,ali ne mogu da kažem da nemam još nekih omiljenih iz svoje kolekcije kao što su npr.:
SHIBUMI New member Mar 23, 2014 #19 Tolarbo! Jel'ti treba pomoc da odmotamo i postavimo taj itison, a ti mi das da nosim taj "Nomos" do "preko-sutros". Ajd...pa javi. Pozz Last edited: Mar 23, 2014
Tolarbo! Jel'ti treba pomoc da odmotamo i postavimo taj itison, a ti mi das da nosim taj "Nomos" do "preko-sutros". Ajd...pa javi. Pozz