Ulje za podmazivanje

mistrall

New member
Imam nekoliko starih stonih satova koje sam nasledio. To su potpuno bezvredni satovi ali ja bih zeleo da ih dovedem u red. U pitanju su dva ruska i jedan kineski i jedan domaci INSA sat, svi sa mesinganim mehanizmima.

Pitanje je gde mogu da kupim ulje da to podmazem? Da li postoji neka online prodavnica ili tome slicno?

Znaci ne treba mi neko profi ulje ili mast niti neke kolicine velike.
Satovi nemaju rubine ako je to od znacaja.

Hvala unapred!

Ako ti niko ne da konkretan odgovor gde da kupis, mozda je najbolje bilo da odes do casovnicara i pitas ga gde da nabavis to ulje, posto to oni sigurno znaju, ili mozda jos bolja opcija, da das da ti to casovnicar sredi...mislim da je cena zanemariva a ipak to majstor najbolje radi... naravno ne zelim da dovodim u pitanje tvoje majstorske sposobnosti...iznosim samo moje skromno misljenje...Ajd uzdravlje! ;)

Videcu to i da uradim na kraju ali racunam da ovde isto ima casovnicara pa mogu da mi kazu ako nista drugo bar naziv proizvoda koji u Srbiji moze da se nabavi. U parama nije stvar, jednostvano volim da majstorišem tako da bih to sam odradio.

U parama nije stvar, jednostvano volim da majstorišem tako da bih to sam odradio.

Ako ti to pricinjava zadovoljstvo, samo napred....!! ;)

Evo Vladan ti je napisao proizvodjaca, sad samo da zasuces rukave i da navalis na posao...nek' je sa srecom! :D

Back