Uslikao, ovekovecio...

Laslo51

New member
Da li vam se desilo da se podesi momenat pa da ste se nasli na nekom mestu u pravo VREME i da ste bas tad kod sebe imali mobilni ili aparat i da ste ovekovecili neki trenutak?

Eto meni se desio taj trnutak koji sam ovekovecio.

ZORA RUDI KIKINDA.jpg

Last edited by a moderator:
Desilo se u par navrata da sam se zatekao na pravom mestu u pravo vreme ali nikada kod sebe nisam imao sredstvo kojim bi ovekovečio taj trenutak, nažalost. :(

Tako da :top: što si uspeo da prepoznaš trenutak koji tebi nešto predstavlja i što si uspeo da ga zabeležiš. :)

Pozdrav

covek na banderi.jpgmajstor u akciji.jpg
Evo nekih mojih interesantnih slicica. Ima toga jos. Mada sam uspeo i da uhvatim par dobrih satova :dirol:

2wgbvqa.jpg

Vidio sam ovaj podforum, pa rekoh da dam svoj skromni doprinos temi!
Lokacija Sarajevo, Vilsonovo setaliste, kasno navece šetao, svidjela mi se svjetlost,
Aparat;dSLR Canon EOS 350D, objektiv;fiksni 50mm, f9, expozicija 8 sekundi(koristen stativ!), ISO 100.

Ne, ne nikako sve da stavljaš. Mislim, sa tolikim brojem fotki server će sigurno da se samoubije. :laugh:
Photobucket ili neki sličan servis za postavljanje fotki će odraditi posao sasvim korektno i možda ne bi bilo loše da onaj thumbnail preview ili img thumb koristiš, što zbog bržeg učitavanja stranica što zbog bolje preglednosti, pogotovo ako planiraš više fotki da postaviš u jednoj poruci. :)
Inače, ako imaš još ovako lepih fotki nemoj da se stidiš, slobodno ih postavi. :)

Pozdrav

@Dzon svaka čast, odlična fotka. Napraviću reprodukciju iste čim nadjem malo vremena, uhhh dugo nisam crtao.

vidi ovog Angela dvojku fake slikara (repordukciju) ahahahaha a druze brate nasmeja me..
ali molim te da je postavis na forum i da se potpises i da cu da je kupim...mislim ako budem imao para

Vidio sam ovaj podforum, pa rekoh da dam svoj skromni doprinos temi!
Lokacija Sarajevo, Vilsonovo setaliste, kasno navece šetao, svidjela mi se svjetlost,
Aparat;dSLR Canon EOS 350D, objektiv;fiksni 50mm, f9, expozicija 8 sekundi(koristen stativ!), ISO 100.
Dzoni, slika jednostavno izgleda nadrealno, svaka čast :congrats:

Jednog letnjeg jutra u mom zavičaju na Zlatiboru
Odlična slika, u životu nisam video ovako nešto uživo :top:

Iz vremena kada se imalo više vremena...
Stvarno tvoja slika, neverovatno je dobra :congrats:

Ljudi dajte još fotografija, ovo je uživanje gledati. Ja sam potpuni antitalenat za fotografiju, tako da vam se najiskrenije divim...

Pozdrav.

Back