Ventura Sparc MGS sat

Da li vam se svidja novi Ventura Sparc MGS sat?

• Total voters
    13

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Mislim da je vredno pomena da nakon malo više od dve godine od kada je Ventura ponovo počela da posluje, postiže zaista ogroman uspeh osvajajući prestižnu Reddot nagradu za najbolji dizajn u svojoj kategoriji.

U pitanju je sat Ventura Sparc MGS

Dugačak video (preporuka za gledanje, zaista je interesantan a i možete da vidite kul naočare osnivača :D)

Kratak video, za one koji nikad nemaju dovoljno vremena, i žele samo da čuju suštinu ;)

Pregled sata "uživo":

Iako uglavnom ne volim ovakve satove, iz nekog čudnog razloga ovaj mi se svideo. :thumbup:

Šta mislite o vom satu, da li se vama sviđa?

Ovo je nešto kao Hamilton Pulsomatic s tim što je Hamilton puno "normalniji" sat!
Inače,osnivač ima baš zanimljive cvike!

Kul na kvadrat, posebno kad se upakuje vrhunska video produkcija :)

Verujem da mi morao da nosim jedno 20tak uputstava sa sobom i da ih delim okolo ljudima koliko bi me smorilo da svima objašnjavam iznova i iznova u čemu je fora

S' obzirom na to da nema puno ovakvih satova, sem hamiltona ovo je prvi koji sam video,
dosta zanimljivo. Sat za one koji vole i mehanicke satove i digitalne i ne mogu da se odluce:D

Ovaj sat je 11-ka na "geek" skali od 1 do 10. :laugh:
x5oQc.jpg

Stvarno nije za mene. Da bi neko to nosio i rekao mi da je kupio kod TokyoFlash, vijerovo bi mu. :P

Cool jeste ali ga ne bih nešto stavio na ruku- malo sam prestar za njega! Pulsomatic je već druga priča mada mi ni on ne bi bio pik za kupovinu. Kod mene je sistem:mehanik ili kvarc,čisti,bez hibridnih rješenja!

Back