VIP članstvo na forumu

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima,

Hteo bih da vas obavestim da je na forumu uvedena nova kategorija članstva pod nazivom "VIP član" u kojoj će se naći oni članovi koji su ostavili nemerljiv doprinos forumu svojim kvalitetnim tekstovima i porukama u prethodnom periodu. Ovo članstvo se neće dobijati po nekom automatizmu već će biti dodeljivano isključivo na osnovu procene našeg tima. U bliskoj budućnosti ovi članovi zajedno sa timom moderatora će ostvarivati i specijalna prava pri kupovini i servisu satova na domaćem tržištu, ali o tome ću vas naknadno obavestiti.

Sada bih vas zamolio da zajedno samnom poželite dobrodošlicu našem prvom VIP članu na forumu:

skydrummer

Hvala svima na podršci i poverenju.

Mislim da je Sky ovo zvanje svojski zasluzio! Zato, od sveg srca Sky - sve cestitke :congrats:.

Mislim da je u cast Yode i boja imena zelena ;)

Druže Sky,

čestitam od sveg srca na inauguraciji! :congrats:

send_flowers.gif
send_flowers.gif
send_flowers.gif

Sky, čestitke za ovom unapređenju :congrats:

Članovi kao Sky su osveženje za forum, a imajući u vidu njegov ogroman doprinos forumu, nadam se da će ovo biti samo prvi korak, jer Sky zaslužuje svako priznanje i pohvalu. :beer:

Pridruzujem se cestitkama! Bravo! :)

P.S. Nadam se da i mi bez "crvenih nikova" mozemo da cestitamo? :)

Sky je toliko doprineo forumu,svojim ekstra kvalitetnim tekstovima, (neka se drugi ne ljute,ali to je tako),da bi trebao u odnosu na sve druge buduce V.I.P. clanove,odmah u startu da dobije....

Attachments

• Gold VIP-500x500.jpg
    Gold VIP-500x500.jpg
    16.4 KB · Views: 96
Cestitke i sa moje strane,Sky je stvarno zasluzio.:thumbup:A sad je na nama ostelima da se trudimo i udjemo u Vip ekipu.

Cestitam! He,he... Skaj ne samo da je prvi VIP nego ima cast i da cela kategorija bude obojena '''njegovom'' bojom :D

cestitke skaju na prijemu u vip clanstvo,a ja predlazem serba,za njegov doprinos ovom forumu,i njegovoj velikoj zelji da uvek pomogne mladjim ,a i ostalim clanovima foruma.pozzz.

Ja necu da cestitam Sky-ju jer zbog njega stalno gledam Amfibiu Seaman i Amfibiu Red Sea. :))))))
Cestitke!Bez tebe forum ne bi bio to sto jeste.

cestitke skaju na prijemu u vip clanstvo,a ja predlazem serba,za njegov doprinos ovom forumu,i njegovoj velikoj zelji da uvek pomogne mladjim ,a i ostalim clanovima foruma.pozzz.

Hvala Zoki sto imas tako visoko misljenje o meni, ja sam pocrveneo pa sad ne ide i da zelenim:D

Back