Vlada035 - moja kolekcija

vlada035

New member
Evo slika moje kolekcije...
Da pocnem sa Casio satovima.
Casio G-Shock MTG-910 poznat i kao Mission Impossible 3
Tough solar, atomic receiver

10qyxoz.jpg

dng7te.jpg

281t21l.jpg

Sinhronizuje se bez problema svake noci a ima najudobniju metalnu narukvicu koju sam ikada probao.

Da,jedan od boljih G-shock-ova.
Ako te ne mrzi postavi i sliku gde se bolje vidi narukvica.

Evo ga drugi G-Shock u mojoj kolekciji:
GW-M5600
Tough Solar i Multi Band Atomic Receiver
Klasican old-school G-Shock u svojoj najnovijoj inkarnaciji.

23jiwko.jpg

ra0ygi.jpg

rii0j7.jpg

Nastavljamo sa Japancima, ali prelazimo na Seiko.
Vrlo draga uspomena, dobio sam ga od oca kad sam bio 7. ili 8. razred osnovne skole, '87 ili '88 god.
Seiko Quartz 5H23-6A00
Jos uvek radi, ima par ogrebotina, ali necu namerno da ih ispoliram...

21cro7t.jpg

b5653o.jpg

Last edited:
Canyon CNS-SW2 NavMaster
Sat koji sam dobio na poklon i koji bukvalno nikad nisam nosio.
Pokusaj da se napravi jeftina kopija Casio Protrek satova, ima poluupotrebljiv visinometar, kao i jadan izgovor za kompas.
Kad vec predstavljam kolekciju, ajde da slikam i njega.

ouo37b.jpg

svihs1.jpg

Last edited:
Dakle,iskrene čestitke.
Dopada mi se kolekcija.
P.S.-Ta dva prazna mesta u kutiji da se što pre popune.

Zao mi je sto neke satove nisam sacuvao, a najvise mi je zao sto nigde ne mogu da nadjem Seiko 5 automatik koji je moj otac dugo nosio...gubi mu se svaki trag.

lepa kolekcija,pogotovo pilot i čudovište.sviđa mi se kutija , kapiram ustaneš, i onda lagano pogledaš i kažeš hmm kojeg ću lepotana danas da prošetam :) . moram da nabavim jednu pod hitno :thumbup:

I meni je Steinhart :thumbup: a i super mi je Casio G old school....nemoj da se naljutiš ali taj Swatch mi je malo gay...

Lepa kolekcija Vlado.:congrats:
Ne obaziri se na komentar da je Swatch "gay",jer ako se tebi svidja onda te boli uvo.Verovatno ne bi bio "gay" da pise neko drugo skuplje ime na njemu i onda bi verovatno bilo "Uuuu,jeeee,kako je dobar."
Steinhert je fenomenalan,a narukvica je strava.Na tom satu izgleda kao da ga je upravo skinuo neki pilot.:thumbsup:

Back