funkcionalno- mislim da i vostok koristi citizenove mehanizme tako da bih dao prednost citizenu zbog eco drive i sigurnosti u kvalitetu izrade,za vostok europe članovi takođe nemaju ružne reči.
dosta se razlikuju modeli izgledom a bogami i cenom,estetski opet sam moraš izabrati.poz
Ako se ne varam Vostok Europe koristi Citizenove Miyota mehanizme,tako da imaj tu bitnu cinjenicu na umu.
Moj glas ide za Citizen.
Ipak je gradjanin gradjanin.
Pozdrav.
Ја још увек нисам начисто.Оба су ми прелепа,Citizen је ипак већи (зависно од модела пречник иде од 48-52 мм).Једино што ми је у корист Востока је механизам,тј што је кварцни сат.Некако их више волим.Још нисам одлучио
Pa i citizen ti je praktično kvarcni, samo što nema onu klasičnu bateriju, već funkcioniše otprilike kao akumulator na automobilu. Uzmi koji ti se više sviđa, jer sada prestaju tehnička pitanja i ulazimo u domen estetike. Kako god odlučio, nećeš se pokajati.
Po dizajnu, Citizen za mene u debeloj prednosti. Ali opet, pitanje je ukusa. Mislim da sam baš ovde negde na Svetu Satova video nedavno prvi put sliku tog Citizena i reakcija je bila :banghead:
Svet je nepravedno mesto...toliko lepih džombastih satova, toliko malo para.....