Da, osim ako nemaju nesto novo u ponudi.to je navijac samo za jedan sat jel tako?
Zavisi od brzine rotacije ali obicno je potrebno 600-800 obrtaja da bi se sat potpuno navio.koliko treba on dnevno da radi da bi sat normalno funkcionisao?
Neki satovi se navijaju samo u jednom smeru pa ako imas takav model bitno je da navijac moze da menja smer rotacije da bi odgovarao satu.interesuje me i to za navijanje u dva smera,sta se time postize ako moze neko da mi pojasni?
to je navijac samo za jedan sat jel tako? koliko treba on dnevno da radi da bi sat normalno funkcionisao? interesuje me i to za navijanje u dva smera,sta se time postize ako moze neko da mi pojasni? nadam se da ne postavljam glupa pitanja ali stvarno nemam pojma nista o navijacima a pre neki dan sam kupio prvi automatik.
Te kutije znaju da budu opasne za satove ako ne pravilno namotavaju. Brzina je jako bitna i razlikuje se od obicnog satnog mehanizma do mehanizama sa komplikacijama, hronograph....7750 inace namotava u jednom smeru, bezopasno je ako se namotava suprotno ali trazi veci broj namotaja ako se ne varam preko 800.
Pisem iz secanja ne drzite me za rec, pogledajte Orbitine kutije za namotavanje.
Da, osim ako nemaju nesto novo u ponudi.
Zavisi od brzine rotacije ali obicno je potrebno 600-800 obrtaja da bi se sat potpuno navio.
Neki satovi se navijaju samo u jednom smeru pa ako imas takav model bitno je da navijac moze da menja smer rotacije da bi odgovarao satu.
Paki daj neki opis, nagovorio sam zenu da mi je kupi za Novu GodinuNavijac u BPM cini mi se kosta 3990din, uz pitanju je kutija za jedan sat, pristojno izgleda, braon koza.
okacicu i ja koju sliku kada je kupim.