tiha New member May 19, 2012 #1 Cisto kao info, danas sam video Wenger satove u 'Odbrana' army shop-u/knjizari u Vasinoj 22 u Beogradu.
Cisto kao info, danas sam video Wenger satove u 'Odbrana' army shop-u/knjizari u Vasinoj 22 u Beogradu.
tiha New member May 19, 2012 #3 Nisam ulazio u radnju a prilicno su lose aranzirani u izlogu tako da nisam mogao da vidim cene. Izlozeni su ovi modeli (barem koliko sam zapamtio): Off Road 79303W Wenger Swiss Watch Off Road 79305W Wenger Swiss Watch Commando PDG 70892 Wenger Swiss Watch
Nisam ulazio u radnju a prilicno su lose aranzirani u izlogu tako da nisam mogao da vidim cene. Izlozeni su ovi modeli (barem koliko sam zapamtio): Off Road 79303W Wenger Swiss Watch Off Road 79305W Wenger Swiss Watch Commando PDG 70892 Wenger Swiss Watch
backarelli New member May 20, 2012 #4 Skupi su kao sam djavo... to je, ujedno i jedina radnja u BG-u, sa izborom Wenger brenda.
aresMD New member Jan 20, 2013 #5 backarelli said: Skupi su kao sam djavo... to je, ujedno i jedina radnja u BG-u, sa izborom Wenger brenda. Click to expand... Icija iskustva sa wengerom?
backarelli said: Skupi su kao sam djavo... to je, ujedno i jedina radnja u BG-u, sa izborom Wenger brenda. Click to expand... Icija iskustva sa wengerom?