Zagor - moja kolekcija

Zagor

Super Moderator
Staff member
Pozdrav iz Darkwooda.Evo mojih satova,vecina su ispravni dok ce neki morati ici na servis.

ANKER.jpgANKER-2.jpgARETTA.jpgARETTA-2.jpgARETTA-3.jpgBOURBON-23rd street.jpgCANDINO.jpgCHAIKA.jpgCONDOR.jpg

Last edited by a moderator:
Zagore, dobrodošao!
Lepa kolekcija koja će biti još lepša nakon malo ''šminke''
Nisi ti džaba Te Nej.:)

Zagore, dobro nam dosao! Imas zaista impozantnu kolekciju :congrats:. Mogao bi da nam predstavis i neki od omiljenijih satova iz nje.

Najbolje je da ostatak kolekcije i pojedinacne satove predstavis u ovoj temi.

Pozdrav,
Vlada

Mislim da jeste,dobio sam ga od ujaka pre par godina.On ga je nasao na ulici u Parizu bio je bez kljuca pa je sredjen naknadno kod nasih majstora.Inace ovaj model je na rucno navijanje.

Replika je i komandirski sa ciferom boje zlata. Nemoj da se ljutiš što ti ovo kažemo, sve smo napisali u dobroj nameri.

Ostatak kolekcije je za svaku pohvalu, a pošto na forumu ima dosta nas rusofila po pitanju satova, mislim da će tvoja kolekcija imati mnogo obožavalaca :)

A vidim da imas i Maty Besancon Jump hour, to je dosta redak i kvalitetan sat sa 17 rubina, inace Besancon je oblast iz koje poticu mnogi kvalitetni satovi i casovnicarske manufakture...
Inace jedan takav imam u svojoj kolekciji , mozes ga videti na grupnim fotografijama mojih satova...

Back