Zenith El Primero Striking 10th Chronograph

tolarbo

New member
Sve mi se vise i vise dopada ovaj sat ;) a jos je i na naslovnoj strani foruma:

Last edited by a moderator:
Re: Zenith El Primero watch called the Striking 10th Chronograph

Sat je vrhunski... Koja mu je kataloska cena?

On što je zanimljivo vezano za ovaj sat mimo mehanizma je da je sat bio nošen na Severnom polu u naučne ekspedicije kako bi se izmerila Zemljina magnetna polja kao i ugnljen dioksid C02. Naravno, sat je bio na ruci istraživača i tako pokazao svetu svoju izdržljivost u stvari neuništivost! :D

E danas sam bio i gledao ga sa jednim....ne znam kako da ga nazovem :),stvarno je dobar...
ne bi me cudilo da osvane u njecijoj kolekciji :))))

:blink: :questionmark:

Ko kupuje ovaj sat?? Hoću i ja da ga vidim uživo pošto je i meni, pored GO Senator Sixties Square hronografa, jedan od lepših koji su predstavljeni u poslednje vreme! :man_in_love:

off topic

Imam dve ruke, Seiko ne skidam ni da mi IWC pokloniš. :p

U svakom slučaju, ko god da je u pitanju, ako se odluči na kupovinu, svaka čast... Sat je zaista odličan. :)

Bome ljudi netko uzima najboljeg Zenith-a!
Tko god ga uzme,nemojte da ne bude bar 10tak slika!Ako moze vise,jos bolje.

Sat je stvarno prelep, a samo da napomenem da je zvanična preporučena maloprodajna cena ovog modela 7800 EUR u verziji od čelika i 15,300 EUR u verziji od ružičastog zlata.

Ne znam da li ste videli El Primero Rattrapante, ali i on izgleda neverovatno dobro:

2enxgcx.jpg

Pozdrav.

Evo još jedan video gde je prikazan ovaj sat mada je muzika s**nje tako da taj deo zanemarite

Ja sam bio ubeđen da je o ovom satu napisan kraći članak na forumu i svo vreme se čudim kako je vama promakao ovaj sat, kad ono... ni reč nije napisana, neopravdano smo ga zaobišli. :embarassed:

Ja sam ovaj probao..znam kazace te ruzan je....ali mislim ..ni ne znam sta da mislim odusevljen sam. ovo nikad ne bi menjao u zovotu

Attachments

• zenith_09.jpg
    zenith_09.jpg
    91.2 KB · Views: 104
off topic

Nisam siguran za Classic, ali sva sreća pa je Defy Xtreme otišao u penziju i neće se više proizvoditi. :)

Back