On što je zanimljivo vezano za ovaj sat mimo mehanizma je da je sat bio nošen na Severnom polu u naučne ekspedicije kako bi se izmerila Zemljina magnetna polja kao i ugnljen dioksid C02. Naravno, sat je bio na ruci istraživača i tako pokazao svetu svoju izdržljivost u stvari neuništivost!
Ko kupuje ovaj sat?? Hoću i ja da ga vidim uživo pošto je i meni, pored GO Senator Sixties Square hronografa, jedan od lepših koji su predstavljeni u poslednje vreme! :man_in_love:
Sat je stvarno prelep, a samo da napomenem da je zvanična preporučena maloprodajna cena ovog modela 7800 EUR u verziji od čelika i 15,300 EUR u verziji od ružičastog zlata.
Ne znam da li ste videli El Primero Rattrapante, ali i on izgleda neverovatno dobro:
Evo još jedan video gde je prikazan ovaj sat mada je muzika s**nje tako da taj deo zanemarite
Ja sam bio ubeđen da je o ovom satu napisan kraći članak na forumu i svo vreme se čudim kako je vama promakao ovaj sat, kad ono... ni reč nije napisana, neopravdano smo ga zaobišli. :embarassed: