Поздрав свима.Планирам да купим један од ова два сата,па ми је потребно ваше мишљење,који је сат бољи од два наведена ?
Поздрав свима.Планирам да купим један од ова два сата,па ми је потребно ваше мишљење,који је сат бољи од два наведена ?
Dobro dosao na forum!
Koji god od ta dva da uzmes, neces pogresiti. Meni se iskreno vise svidja Mudman, i imao sam ga, ali ni ovaj drugi nije nista losiji. Izaberi po tome koji ti se vise svidja.
Evo da postavimo i slike ta dva modela:
Casio G-9000-1V
g9000-1-2.jpg
Casio G-7710-1
mt-g7710-1.jpg
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mudman,volim ga sto je zasticen sa svih strana,odlican sat,to bi bio moj izbor,dobrodosao.
Хвала.Чекам још нечије мишљење,па ћу да одлучим.Иначе оба ми се допадају
Ako goleminata ti igra uloga 1 e mislam dosta pogolem od 2, koj i da go izberes veruvam nema da pogresis. Pozz
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Jesi li video ove satove uzivo? Ja sam imao priliku oba modela da koristim, i u ovom slucaju bih se odlucio za mudmen-a, prosto zbog displeja. Negativan displej samo otezava ocitavanje vremena, posebno u prostorijama. Ne kazem da se ne vidi, vec da je ipak potrebno malo vise truda. Na suncu takodje moze biti teze ocitati vreme.
Sto se izgleda tice, to je vec stvar licnog izbora, ali iz svog iskustva, G7710 mi je udobniji bio. Nekako je skladnijeg oblika, iako je prilicno visoko na zglobu, ne strci previse. Mudman je ogroman sat, i savetujem ti da ga prvo probas. Ono sto mozda moze da ti pravi problem, a i meni je u pocetku, je njegov poklopac, tj ova ispupcenja.
moj glas za mudman
Узео сам Mudman-a пре неки дан,сат је одличан...
Bookmarks sajtovi